(16-10-2013, 11:38 AM)milan link Piše: [quote author=Timakumminus link=topic=1384.msg24009#msg24009 date=1381881442]
@Milane i Apise ja sam citao za mrtvu vodu ali vise u smislu oko crne magije tako da meni taj pojam sumnjiv e sada taj starac je to tvrdio da zna gde je ali nazalost sina ga oterao u staracki dom ..........a jos gore od toga i sam ne znam dali da mu verujem ili da budem racionalan ???? Kolega Apise ti ga mozda i poznajes iz Ribare jer starac
pozdrav.
Timakumminuse ja sam se samo našalio na pomen onog izvora sa vodom koja podmlađuje.
Asocijacija je bila na neke koji tvrde da su se do sada unazad 60 godina bavili ovim sportom. Skoro mi je nezamislivo da gledam starca od 80 leta kako kuca po tastaturi kompjutera i još pri tome ne omane ni jedno slovo, pa reko verovatno se napio one vode "mladosti" ;D
Samo šala ništa zlonamerno !
Ja neznam i nisam u saznanjima o tim vodama. Bilo bi lepo kada bi nam nekako objavio gde si to pročitao, verovatno bi više nas želelo da to pročita o "crnoj vodi".
Što se tiče tog starca, koja bi logika bila da ako nešto zna da nama a ne svom rođenom sinu ????
Još ga je ovaj oterao u starački dom. Ne kokaju mi se tu neke logične stvari :o
[/quote]
Zdravo
Postoje mnoge predrasude o “starcima”, tragacima. To su po pravilu nepismene , poluobrazovane “dedice “ koji “znaju” (ono sto znaju) jer su starci… Ne umeju da se potpisu a kamoli da kucaju na tastaturi jer to samo znaju gasterbajteri oni rade u inostranstvo (SVAJCARSKE ,NEMACKE ,SVEDSKEE) znaju svo znanje sveta . Pa onda im je malo para koje tamo zarade pa ajde po glupim seljacima…starcima… A jos da neki “starac” ima fakultet pa jos da ima iskustva na terenu od skoro 50 godina …e to ne ide…pa jos pise i pomaze ljudima koji zele da nauce nesto da ne lutaju I DA NE PITAJU GASTERBAJTERE (zeljne jos para i moci)…E TO SMETA …A KOME…MENI NE …
Vise puta su pokusavali da me prozivaju , provociraju i saznaju ko sam … zasto pisem i pomazem ljudima?…
Postujte nase godine jer cete doci i vi na nase godine …da li cete znati za 20 – 30 godina da kucate na tastaturi …ako ne dobijete neku bolestinu ..znacete…ALI onda ce vama neki klinac da kaze kako ste vi matora budala i ne mozete vi da znate da pisete …
Ali ko razume shvatice..
Pzdrav