Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tuneli ispod gradova
Zdravo g.Alene
JA znam i siguran sam da tuneli nisu samo rimski...jer ima ih raznih dimenzija...Znam i da su rimski na dubini od oko 3- 4,5 metara ali i ma onih koji se uvek protezu na negde oko 7 metara...I sa sto posto sigurnoscu mogu reci da ...moja teorija...cela Zemlja je prozeta tunelima...Rimski tuneli se lako lociraju uvek iz kastela ima vertikalni tunel koji vodi duboko dole do "puteva" a sa strane se nalaze po jedan( jedan na juznoj strani i jedan na severnoj ) koji su sluzili kao ventilaciona okna...Pa kad se otvori jedan na juznu( na jednom brdu) a jedan  na severnoj strani(na drugom gradu) dolazi do promaje i tako se tuneli ventiliraju.Ali ono sto me mnogo iznenadjuje i fascinira je kako su "lepo" uradjene galerije...Sada posle mnogo godina iskustva sa velikom sigurnoscu i lakocom mogu "pogoditi" gde su Hramovi...Veoma su uocljivi. Kada uzmognem ponovo cu se vratiti do jednog od Hramova i nadam se lepe slike doneti .....
Pozdrav
Odgovori
Posto vidim da je ovde spomenuto a neznam dali na forumu ima ta tema dali bi neko mogao da da sire objasnjenje o cemu se tu radi. U par pisanija u koje sam imao uvid spominju se cudne lampe i kugle neke svetle neke ne a neke trepere,neke se mogu dirati a neke nikako. O cemu se tu radi?
Odgovori
Postovani g.Kosac,

u potpunosti se slazem sa Vama o postojanju "galerija" i Hramova a ja bih samo dodao i kupatila.Rimljani su imali podzemni sistem sa Hramovima i lavirintima koji su imali Inicijacijski karakter u okviru njihovog tajnog drustva koje je poznato pogresno kao kult Sol Invitctus...ono jeste imalo to ime ali je bilo striktno hijerarhijsko a na vrhu su bile 24 najstarije porodice Gens Flavia.Njihov znak u I veku je bio Crveni krst u zlatnom krugu....poznat i kao Kainov znak a kasnije u vreme Konstantina amblem Reda postaje cuveni Chi Ro.Red nije bio klasicni Mitraisticki kao kod Persijanaca vec originalni miks Mitraizma,Egipatskog panteona iz kulta Boga Atona sa delovima Hebrejskog ranog misticizma.Ovaj Red je zapravo rukovodio stvaranjem danas poznatog Hriscanstva Svetog Pavla.

S tim u vezi posebno su intersatne lokacije: Crkva Petra i Pavla kod Novog Pazara i ostaci Rima u Sremskoj Mitrovici i okolini.

Svakako uveren sam da bi svi ovde kao i ja uzivali u Vasim fotografijama podzemnog sveta.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Postovani g.Despot,

te lampe zaista postoje i  ja mislim da ovde par forumasa mogu da potvrde da su ih videli svojim ocima.

One su nastale ljudskom rukom primenom alhemijskih metoda za pravljenje jedne vrste tecnosti koja prakticno ima neogranicenu energiju.Recept se drzi kao tajna i prenosi se sa Majstora na ucenika inicijacijom u odredjene krugove.Svetlost nije opasna ako je u vama svetlost ciste duse i duha,ali ako ima  kod nekog prljavstina i necistih misli u dodiru sa tom energijom svetlosti moze da dodje do nekih manifetsacija pogorsanja svesti ili pak promena na kozi.Mislim da g.Kosac moze da bude daleko opsirniji od mene.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Postovani g.Vudi Alen hvala na odgovoru,i sam sam razmisljao da je neko skriveno znanje i tehologija u pitanju. Nesto slicno postoji gde su egipatski dukati.
Odgovori
Postovani g.Despot,

kada kazete Egipatski dukati na sta tacno mislite?

Lampe poticu iz antickog doba.....nalazene su pored Srbije i u Italiji,Egiptu,Grckoj,Izraelu,Turskoj.

Da li ste i Vi culi da se negde kod nas nalaze lampe?

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Postovani g.Vudi Alen. Kad kazem egipatski dukati mislim na temu 'Egipatsko zlato' koju je zapoceo Kosac. Lampe se pominju i u pisaniji za Baranicu i jos neka mesta.
Odgovori
Postovani g.Despot,

da video sam jos ranije temu Egipatsko zlato koju je zapoceo g.Kosac i to je jedna od interesantnijih tema.Za Baranicu sam citao ali nisam naisao na podatak da je neko video lampe o drugim mestima je bilo reci ali niko nije potvrdio za lampe a cak ih nema ni u opisima sto je veoma interesantan detalj.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Postovani g. Vudi Alen. Za Baranicu niko jos nije objavio tu pisaniju gde se spominju 'cudne lampe' barem ja nisam video. Postoji i jedna u pisaniji za selo Vrbica. Uglavnom gde one imaju u pitanju su velike i misteriozne ostave.
Odgovori
Postovani g.Despot,

jel imate vece saznanja o Baranici i Vrbici?Slazem se da su to mesta misteriozna i ona su sakralnog tipa a sadrze i jake trezore koji u sebi obicno imaju i neku vaznu relikviju.

7 vecih i 5 manjih.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)