10-10-2012, 09:40 PM
Kako bi bilo da malo komentarisemo sve nasta covek naidje u susretu sa ljudima u ovom nasem hobiju.Znam da tu ima svega i svacega podmetanja,lazi,prevara,navodjenja na lazne podatke,lazne znake i sve ostalo sta covek moze i nemoze da zamisli.
Jeste da to spada pod onu drugu stranu "dozivljaja" ali mislim da bi bar pomoglo da se ogoli jos jedan tabu u kome manje vise svi ucestvujemo.
I ne samo to vec i sve ono sto smo susreli na terenu a zdravim razumom nemozemo da objasnimo.
Kao da vec vidim kisele podsmehe na ovu moju ideju ali ako se i sami bar malo razmislite i podsetite sta vam se sve dogadjalo..pa hajde onda da to i opisemo (naravno ko zeli) i da probamo da razjasnimo. Dacu kao primer za pocetak neka predubedjenja mnogih da se na "radove" neide danju vec iskljucivo nocu ili pak da se biraju odredjeni dani u nedelji za obilaske..."nisu svi dani pogodni...itd..itd..
A tu su zgode i nezgode svih nas ....PA HAJDE DA TO PODELIMO ...ko zna sto je to dobro ;D
Jeste da to spada pod onu drugu stranu "dozivljaja" ali mislim da bi bar pomoglo da se ogoli jos jedan tabu u kome manje vise svi ucestvujemo.
I ne samo to vec i sve ono sto smo susreli na terenu a zdravim razumom nemozemo da objasnimo.
Kao da vec vidim kisele podsmehe na ovu moju ideju ali ako se i sami bar malo razmislite i podsetite sta vam se sve dogadjalo..pa hajde onda da to i opisemo (naravno ko zeli) i da probamo da razjasnimo. Dacu kao primer za pocetak neka predubedjenja mnogih da se na "radove" neide danju vec iskljucivo nocu ili pak da se biraju odredjeni dani u nedelji za obilaske..."nisu svi dani pogodni...itd..itd..
A tu su zgode i nezgode svih nas ....PA HAJDE DA TO PODELIMO ...ko zna sto je to dobro ;D

a dogodovstine sa terena kad budem imao malo vise zivaca da kuckam..... ;D ;D ;D ;D ;D
) Ima sine,bas u mojoj njivi,evo je tu blizu,bas bio kod komsije Biba struja sa nekim traktorom,orali i kazu da nisu lose prosli !!!??? Znas,onaj jednobrazni plug. Ako oces,mozes kada skinem zito,jer je sada zito posejano,odmah da ores i nosite sve.Bas moja baka na toj njivi,ja imam tu 3.5 hektara,ali samo u taj hekktar i 15 ari ima keramika i puno cigle,to nije dirano,moja baka nasla jedan zlatnik davno i dobili smo za njega 4 mala dukata". E,ajd sad bodo budi pametan! Pa razmisli ovako. Sta,ako je deda malo "nacitaniji",pa je vec ta njegova niva preorana uzduz i popreko,pa mu trebaju budale da mu dzabe izoru opet,da ga nekosta nista ili je stvarno toliko iskren i sve je kako on kaze. Sta ti mislis? Ja neznam sta da mislim,zato sam i napisao ovo. Da,umalo da zaboravim...dao mi cica i broj telefona,da se nadjemo kad sneg okopni,da vodi da pokaze njivu? Ajd sad budi pametan pa razaznaj jel cica radi na foru ili je iskren?