27-10-2012, 09:02 PM
Ma bakarne zice su luksuz.Pejca sas drvenu raslju i dlaku od svinju na njen vr locira svinje i prati gi po planinu!
|
KAKO SE TO NEKADA RADELO
|
|
27-10-2012, 09:02 PM
Ma bakarne zice su luksuz.Pejca sas drvenu raslju i dlaku od svinju na njen vr locira svinje i prati gi po planinu!
27-10-2012, 09:27 PM
(27-10-2012, 08:59 PM)citytaxi link Piše:Mislim da je malo glupo provocirati nekog pa posle Admin zakljuca temu . Tvoj oglas o detektorima sam procitao mogu reci da nisi labav ali kad ste poceli prepucavanje i vredjanje oko cene,garancije,carine , zgadilo mi se , jer svi nesto pametuju i teraju vodu na svoju vodenicu . Nadam se da me razumes . Pozdravsve razumem samo ne znam zasto svako ko ne misli isto kao neko drugi kad kaze svoje misljenje ispadne da je provokacija... nikoga nisam provocirao samo sam pitao zasto nesto sto je po opisima savrseno menjate sa necim sto je sve drugo samo ne savrseno...
27-10-2012, 09:33 PM
ZNACI OVDE COVEK NESME DA IZNESE SECANJE NA SVOJE POCETKE I ISKUSTVA IZ TOG PERIODA. >
...JEDINO SU MERODAVNI SAMO ONI KOJI ODMAH STARTUJU SA METALDETEKTORIMA I TO POD USLOVOM DA SU ISTI NABAVLJENI OD DOMACIH "VELEPRODAVACA" !!! Bas me zivo kopka a kako su doticna gospoda zapocela svoje petparacke tragacke opcije...? Verovatno im je genetski usadjen kod o tragackim sposobnostima / kao oni koji su dresirani da njuhom nadju tartufe - tako njuhom su nalazili i zutace Ali priroda je cudo , pa se jednog dana nasli pod udarom nekog virusa zvanog nazeb na terenu i njuh im se promenio....i usmerio na dzepove umesto na zemlju ...STO JE SIGURNO-SIGURNO JE 8) a ako se nesto i usput ulovi...puna saka brade.
28-10-2012, 06:16 PM
Da se malo i ja uključim u ovu temu mada pošteno nisam ljubitelj rašlji,viskova i td.stvarno znam ljude sa kojima sam išao da su locirali gvožđe,parice,a ja sam sa detektorom čupao za njima.Ima i onih koji nalaze i na daljinu? ali sa njima nisam našao ništa.Iz mog skromnog iskustva sa tim ja sam uspevao da nađem vodu i gvožđe u 90 % slučajeva a u onih 10% neko kamenje,kvarc i NIŠTA,(to ništa je stvarno ništa kopao, kopao i nema ništa).Iskreno volim ljude koji rade sa takvim stvarima jer oni izgleda po pravilu traže nešto veliko a ja sam skoro uvek za njima nalazio po neki novčić,prsten i dr.
E sad u nekim starim knjigama i zapisima nalazio sam da se pominju kod Grka i Sasa Egipćana i (još nekih starih naroda)rašlje ili instrument u obliku OMEGE (Grčkog slova) od čega su nije pisalo ali pretpostavljam da je od neke vrste drveta. Pozdrav.
03-11-2012, 04:27 AM
Plandzija je u pravu......ipak mislim da jedini tada detektori koje su ljudi imali bili su Ralovi i Volovi
tako da su slucajno pronalazili....znam i ja jedan slucaj da je covek pronasao sasvim slucajno....mislim ne postoji nista slucajno....
06-11-2012, 11:45 PM
(26-10-2012, 11:24 PM)grotagold link Piše:ZA KONJIMA U TRKU PRASINA SE DIZE ..A ZA SVINJOM ..NE !!! (ovo je narodna poslovoca i opsteg je karaktera) 8)Znaci kod vas samo konji trce i dizu prasinu, a sta je sa ostalom, sto sitnom sto krupnom, stokom?
04-12-2012, 11:44 PM
jel mozem da se ukljucim u razmenu iskustva........ili bolje ne......
05-12-2012, 11:36 AM
Bodo, kako da ne, ali samo opusteno
05-12-2012, 12:38 PM
Dmilane jel ti to mene pratis ;D
znas da sam uvek raspolozan za opustenu komunikaciju dok deluje terapija kad prodje dejstvo terapije koju koristim umem da pobrljavim sta da radis tesko danas da ostanes normalan ja se bar trudim lecim se koristim neke terapije ali znam da sam skrenuo smozgom ali za mene ima nade neznam sta ce ovi sto neznaju da su senuli oni me zabrinjavaju opasno
06-12-2012, 10:15 AM
Ma terapija je zakon, ali ne ova koju doktori prepisuju, sa njom se ne stigne daleko, max. do sledece
|
|
|
|
|