Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KAKO SE TO NEKADA RADELO
Dr jare zašto te čudi ja to i jesam jedan veliki FUĆEVNT,jer nisam uspeo da sačuvam ništa,sve sam dao na mlade devojke uvek po komad na pupak a sad sam ostareo i neće me ni za pet.
Ja ne mogu više da lutam pa prenosim neka iskustva na mlađe prijatelje,evo ovaj vaš crni1 on me nagovorio da malo pišem i ja čukam po malo kad dođem kod njega jer ja nemam kompjuter.
Odgovori
E sad ljudi što se tiče onog što sam video,čuo sanjao ili mi se možda učinilo da mi se priviđaju razne stvari bilo je i toga.Još kao dete čuvajući stoku živeo sam po brdima,planinama,šumama,spavao svuda i po grobljima,bio sam po ratovima,(četnici,partizani,bugari),noću i danju.Svašta sam video i dobro i zlo i vile i đavole,konje crne i bele kako jure noću a kopite sevaju,zeca koji me prati malo ispred pa sastrane pa iza,veliku pticu sa krilima preko obe strane reke i još mnogo toga ali dal je to stvarno ili pusta rakija koju sam voleo neznam i neću da vas lažem.Kad smo kopali za pare dešavalo mi se da iz rupe izađe jato muva da ne može da se radi,ulaze u usta,nos,
zemlja mi je tutnjala pod nogama kao zemljotres kad udaram pijukom,napadali me slepi miševi po pećinama,viđao sam i razne ale (velike zmije)od po 4-5 metara,e to mogu da potvrdim da je tačno.
Nikad se nisam plašio ničeg i nikog,mislim da nema većeg vampira i neprijatelja od živog čoveka ako hoće da ti naudi i nema srti bez SUDNJEGA DANA.
Odgovori
POZ grotagold imas eden dobar komentar na 16 2013 mi se dopagja komentarot dosta e tacen negde 70 posto mose site na forum sto se da citat deka se cuvat tajni i tesko nekoj sto mose da stasa do nekoi raboti poz pop martin Himovich
Odgovori
Fucevent samo mene zanima imas 73god po nekoj racunici si rodjen 1940 e sada mene zanima u kakav si ti rat onda bio gde spominjes cetnike,partizane i bugare??? ja se ne secam da je u tvoje vreme bilo ratova posle ww2? ne mislim nista lose samo malo vrsim analizu tvojeg pisanja pa me cisto zanima???? :Smile
Odgovori
Timakuminus
Malo sam se zaneo u pisanju pa nisam lepo objasnio,naime stvarno pamtim  nemce, bugare, četnike i partizane, doduše bio sam mali ali ne mogu zaboraviti da su se moji bežeći od svih krili po šumama.
A pamtim i Ruse koji su prolazili bosi,goli,gladni uzimali sve što im treba i silovali uz put.A ako niste čuli da znate da su u Homolju ostali pojedini četnici i grupe do 50 i neke godine (zadnji uhapšen Truca Krakin)
Ali to je za neko drugo pisanje.
Odgovori
E a desilo mi se da sam sa mojom grupom kopao kod jedne stare vodenice,na putu pored ćuprije.Počnemo mi da kopamo u prvi mrak i tako malo po malo na smenu dođemo do jednog kamena,otkopamo i njega jedva ga izbacimo napolje iz rupe  kopamo još malo i pred zoru počnu da laju psi,polaze ljudi u polje i pođemo i mi kućama.Tog dana uzbuna u selu ,milicija juri narod priča da je tamo i tamo iskopano zlato,pa sad ajde i ja tamo da vidim kao i svaki pošteni građanin.I znate šta sam vido taj kamen razbijen Vosak unutra bio šupalj nismo imali sreće.
Odgovori
Pozdrav FUCEVNT ,voleo bi da cujem kako se stapovima trazila voda, zlato supljina. Zanima me na koji nacin su obradjivali grane ? Kakvog su oblika bile ? Kolike duzine ? Sve sto se setis napisi ,bas me zanima ,da cujem misljene nekog ko je to radeo i trazio u vreme kada nije bilo detektora. Veliki pozdrav i hvala !
Odgovori
Hvala Fucavente sto si mi objasnio Smile sada bar shvatam Wink usput pitanje za tebe posto si iz jak kraj koji je bio pod raznim silamam jer si imao neko iskustvo sa vilama ili tako nekim cudnim pojavama???jedan covek mi je pricao u blizini slatinske reke da je vidjao vile kako se kupaju bar zanimljiva prica . poz druze Wink
Odgovori
Timo jer mislis na Muma Paduri(majka sume) ili tako nesto  ;D ;D ;D ;D.Meni je baba dok sam bio mali, stalno pricala price o takvim visim silama kao se pretvaraju u predmete po sumi,drvo,plast sena itd,pa sam se uvek usarao od straha  ;D ;D ;D.Sta znas mozda i toga ima.Da cujemo sta kaze mosu Ljika  ;D Wink.Pozdrav !!!
Odgovori
Ajde da se malo imesam u ovu diskusiju po ovom zadnjem postu o vilama.Majka sume nemoze da se mesa sa vilama u konkretnom slucaju kada je traganje za blagom u pitanju. Svako blago ima svoje cuvare ili cuvara a vile za to nisu zaduzene. Ali ako se nekim slucajem one umesaju ili pojave na mestu na kom se "istrazuje" ima nacina da se one udobrovolje jer ako ti njima ne cinis nesto nazao nece ni one tebi.
Evo kako ide procedura. Ponesite sa sobom casu nevarenog (nekuvanog) mleka u koje ste izmesali i rastopili kasiku meda pa sa gracicom bosioka umakati u casu i sa desna na levo poprskati to mesto i blizu okolinu i tako ih nahraniti.One ce otici i nece vam vise smetati. Problem sa sumskim vilama mozete imati ako im porusite gozbu i sofru gde su se one gostile i igrale. To se desi kada slucajno ili namerno udjete u one krugove na livadi koji si zeleniji nego okolina i izgledaju kao krug manji ili veci. U te krugove se ne ulazi !!!
[Slika: 2wg848m.jpg]
[Slika: 2mnow75.jpg]

POZDRAV OD GROTAGOLD-a
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)