19-02-2017, 01:29 PM
Ma taman posla da prodam takvo čudo tehnike,(neću da me bije neko u ovim godinama),možeš i lično da vidiš test ali moraš da sediš jedno 5-6 metara dalje,on samo u mojim rukama tako radi.
Da ne tupimo mnogo,moguće je uraditi tako nešto ali to uopšte nije ni za igranje dece a kamoli za traganje,nadam se da razumeš poentu i da ne veruješ mnogo raznim video snimcima i lažnim demonstracijama.
E tu tehniku snimanja video klipova pod zemljom nisam usavršio tako da moram da te razočaram,ovo je samo vazdušni test.
Da ne tupimo mnogo,moguće je uraditi tako nešto ali to uopšte nije ni za igranje dece a kamoli za traganje,nadam se da razumeš poentu i da ne veruješ mnogo raznim video snimcima i lažnim demonstracijama.
(19-02-2017, 01:16 PM)nugets link Piše: Samo te nisam razumeo to u zemlji ili u vazduhu ,jer ako je u vazduhu i moja puska na 200 metara nema promasaja ali ako pucam u zemlju metak se zarije na 30cm , a ne razumem sto sam bio nepristojan sto trazim vase klipove i da mi objasnis sto neznam jel to nepristojno ?
E tu tehniku snimanja video klipova pod zemljom nisam usavršio tako da moram da te razočaram,ovo je samo vazdušni test.