Dobro došli, Gost
Morate da se registrujete pre nego što mognete da pišete na forumu.

Korisničko ime

Lozinka

Pretraga Foruma

(Napredna Pretraga)

Statistika Foruma
» Članova: 2,120
» Najnoviji član: ilko
» Tema foruma: 6,341
» Poruke foruma: 51,011

Puna Statistika

Na vezi Korisnika
Trenutno je 486 korisnika na vezi.
» 1 Član(ova) | 482 Gost(iju)
Google, Bing, Applebot

Poslednje Teme
Znaci? Priroda?
Forum: Znakovi
Poslednja Poruka: Skopje996
18-06-2026, 03:02 PM
» Odgovora: 0
» Pregleda: 53
postavka opisa za srbiju
Poslednja Poruka: Skopje996
18-06-2026, 02:57 PM
» Odgovora: 80
» Pregleda: 19,666
Banja Topilo kod Niša
Forum: Zakopano bogatstvo Makedonija - Bugarska
Poslednja Poruka: Udica
17-06-2026, 09:16 PM
» Odgovora: 4
» Pregleda: 875
Suva planina Kosmovacko
15-06-2026, 02:25 PM
» Odgovora: 1
» Pregleda: 1,559
SREDNJEVEKOVNI GRAD POBED...
Forum: Razno
29-05-2026, 05:21 PM
» Pregleda: 649
Miljkovac
Forum: Zanimljivi lokaliteti
28-05-2026, 07:07 PM
» Odgovora: 3
» Pregleda: 2,907
mesto UM Niški kraj
Forum: Razno
25-05-2026, 10:41 PM
» Odgovora: 3
» Pregleda: 3,100
Kanjon reke Jerme
Forum: Oglasna tabla
25-05-2026, 08:40 PM
» Odgovora: 20
» Pregleda: 11,722
Kladovo i okolina
Forum: Oglasna tabla
25-05-2026, 06:54 PM
» Odgovora: 4
» Pregleda: 3,325
Vranje, Vladičin Han, gre...
Forum: Zakopano blago u Srbiji
25-05-2026, 06:38 PM
» Pregleda: 1,568

uklesane zmije
Poslato od: andreas - 30-07-2012, 08:55 PM - Forum: Znakovi - Odgovora (2)

ispod je bio jos jedan znak (isprepletene zmije) koji je polomljen

[Slika: k37gb4.jpg]

Štampaj ovaj članak

Koji je dobar daljinac spored vama?
Poslato od: Deni_val - 29-07-2012, 09:58 PM - Forum: Komentari i testovi - Odgovora (70)

Koji je dobar daljinac spored vama? Pozdrav

Štampaj ovaj članak

Superskan by Erik !
Poslato od: orbit - 28-07-2012, 06:26 PM - Forum: PI - Odgovora (4)

SUPER SKAN BY ERIK FOSTER !! [Slika: 15pfy53.jpg] 

Štampaj ovaj članak

Gluposti: MIlan - Donce
Poslato od: zeus - 27-07-2012, 11:51 PM - Forum: Razno - Odgovora (9)

Pozdrav "kolega" @himovich, nisam admin da te upozorav, ali brate nemoj da vredjas po nacionalnoj osnovi.  Ne vredjas samo kolegu Milana, vec sve nas. Cilj ove zajednice i drugih foruma je da se ujedinimo i pomognemo jednim drugima, a ne da stvaramo mrznju izmedju sebe. Hvala na razumevanju

Na forumu nije dozvoljeno:

Zabranjeno je vrijeđanje po nacionalnoj, verskoj ili polnoj osnovi kao i korištenje termina koji su opšte prihvaćeni kao uvredljivi za neki narod ili društvenu skupinu.

Na forumot ne e dozvoleno

Zabraneto e da se navreduva na nacionalna, verska ili polova osnova , kako i upotrebata na termini, koi se opšto prifateni kako navredliva za nekoi luǵe ili sociJalna grupa.

Štampaj ovaj članak

Rim
Poslato od: grrom - 26-07-2012, 12:43 PM - Forum: Ostalo - Odgovora (6)

Veca aplika je u pitanju, pretpostavljamo da je od dvokolica, dimenzije su 46 cm duzina, 21 cm  sirina, materijal je (bakar,bronza,) ima dosta tragova posrebljenja. Tezina je 2,1 kg .
Evo slike pa ako neko moze priblizno reci sta bi moglo da bude.
Inace teren je dosta bogat velikim predmetima iz tog doba, pa mislimo da je tu bila neka bitka u to doba ili neki logor, nalaze se pojedinacni komadi koji su dosta dobro ocuvani i vecih dimenzija(dosta strela,figura konja,zardjali nozevi,bakarne ili bronzane aplike od opreme,fibule, itd)
Hvala unapred svima koji bi mogli nesto priblizno da kaze u vezi ovog lepog nalaza.

[Slika: 2i8ktw7.jpg]

[Slika: 35a4rva.jpg]

Štampaj ovaj članak

Visok Stara planina
Poslato od: dr house - 25-07-2012, 07:12 PM - Forum: Interesni naogjalista na mestoto - Odgovora (2)

Sad sam naišao na ove teme i baš me interesuje pošto sam ja laik i baš i neverujem u ove priče, ali se u mom selu na Staroj planini baš često sreću tragači za zlatom, pa me interesuje postoje li neke priče poznate o tome. Moje selo je Vlkovija pa me interesuje pominje li se to negde? Unapred zahvalan!

Štampaj ovaj članak

Kupovina MD
Poslato od: gego - 24-07-2012, 09:57 PM - Forum: Kupujem - Odgovora (2)

Pozdrav svima,evo novi sam ovde i ovo mi je prvi post  ;D. Razmišljam da uzmem Wave 2 od bugara pa me zanima šta mislite o njemu,jel se isplati,ima li ga ko,i dali će da mi ga pošalju po uplati  :-\ malo sam hmhmh...hvala... Big Grin

Štampaj ovaj članak

KVACKA 1 PILE 12
Poslato od: himovich - 23-07-2012, 07:42 PM - Forum: Oglasna tabla - Odgovora (8)

DALI NEKO ZNA

Štampaj ovaj članak

Moj predlog kako ne treba raditi
Poslato od: crni1 - 21-07-2012, 06:19 PM - Forum: Razno - Odgovora (33)

U temi UKLETI GRAD NA STAROJ PLANINI pisao sam da znam i da sam video pravog smuka kako radi i kako se deaktivira ali da i dalje ima zamki.
Imao sam mnogo predloga kako da radim dalje:Od nekih stvarno bezazlenih do mnogo opasnih.
Evo primera:    jedan ,,prijatelj" mi je davao ovakve savete,pošto je sada toplo i u rupi ima puno poskoka i šarki da zapalim vatru,bacim benzin,molotovljev koktel ili malo dinamita i da nije opasno ima i protiv otrova,hvala mu puno čak mi je ponudio i nešto od toga kao pomoć.
Pa ljudi ja nemam 2 glave a nisam video da ih imaju i moje kolege,ujed zmije kao što svi znamo je smrtonosan,kako postoje više vrsta zmija tako postoji i više vrsta protiv otrova,a i propisane doze i temperatura za čuvanje.
Što se tiče vatre,koće da udje posle dima i gasova.
Eksploziv:rupa na ulazu je i onako tesna i rizična samo treba malo trotila i više nema ni ulaska ni izlaska.
Zahvaljujem se svima na ovako ,,lepim i korisnim predlozima" ali je moj savet da nikada,nikada ne radite takve stvari.
Na svakom mestu koje vam deluje opasno prvo razmislite dobro više puta pa idite dalje,svakom se desi da pogreši i onda kad je sto posto siguran.
Pamet u glavu život je samo jedan.
Pozdrav svima.

Štampaj ovaj članak

BELA SUVA REKA...CRKVICTE U POTKAPINI???
Poslato od: sladjanko - 20-07-2012, 08:25 PM - Forum: Oglasna tabla - Odgovora (1)

[Slika: Q7tgeQ.jpg]

Štampaj ovaj članak