| Dobro došli, Gost |
Morate da se registrujete pre nego što mognete da pišete na forumu.
|
| Statistika Foruma |
» Članova: 2,124
» Najnoviji član: Tiri
» Tema foruma: 6,341
» Poruke foruma: 51,011
Puna Statistika
|
| Na vezi Korisnika |
Trenutno je 737 korisnika na vezi. » 0 Član(ova) | 735 Gost(iju) Bing, Google
|
| Poslednje Teme |
Znaci? Priroda?
Forum: Znakovi
Poslednja Poruka: Skopje996
18-06-2026, 03:02 PM
» Odgovora: 0
» Pregleda: 56
|
postavka opisa za srbiju
Poslednja Poruka: Skopje996
18-06-2026, 02:57 PM
» Odgovora: 80
» Pregleda: 19,840
|
Banja Topilo kod Niša
Forum: Zakopano bogatstvo Makedonija - Bugarska
Poslednja Poruka: Udica
17-06-2026, 09:16 PM
» Odgovora: 4
» Pregleda: 881
|
Suva planina Kosmovacko
15-06-2026, 02:25 PM
» Odgovora: 1
» Pregleda: 1,563
|
SREDNJEVEKOVNI GRAD POBED...
Forum: Razno
29-05-2026, 05:21 PM
» Pregleda: 671
|
Miljkovac
Forum: Zanimljivi lokaliteti
28-05-2026, 07:07 PM
» Odgovora: 3
» Pregleda: 2,930
|
mesto UM Niški kraj
Forum: Razno
25-05-2026, 10:41 PM
» Odgovora: 3
» Pregleda: 3,127
|
Kanjon reke Jerme
Forum: Oglasna tabla
25-05-2026, 08:40 PM
» Odgovora: 20
» Pregleda: 11,781
|
Kladovo i okolina
Forum: Oglasna tabla
25-05-2026, 06:54 PM
» Odgovora: 4
» Pregleda: 3,353
|
Vranje, Vladičin Han, gre...
Forum: Zakopano blago u Srbiji
25-05-2026, 06:38 PM
» Pregleda: 1,575
|
|
|
| Zlato |
|
Poslato od: djibani - 06-11-2015, 01:27 PM - Forum: Priče i legende o zakopanom blagu
- Odgovora (9)
|
 |
Cao svima Pitao bih nesto dali ima istine ili ne Zakopano zlato ili tako reci Čup sa zlatom ?
Po priči starije osobe da zlato sija i da trazi zrtvu zakopani čup po prici prikazalo se i narod otiso da vidi bacili pepeo prikazala se ljudska glava u toku noci pada dogovor da to urade celu pricu cuje starica i spreci to desavanje to jos uvek stoji na tome mestu drugo mesto iskopsno i izvadjeno nadjen je polomljeni kundak od puske ? Devojcica je spavala ispod drveta ok je cuvala ovce tada u to vreme je bila devojcica na licu i vratu su joj bili utisnuti zlatnici kao da je bila izgorena sta se desilo kasnije neznam mora da pitam Vuk Brankovic sazidao je veliki manastir u jednom kraju taj manastir je potonuo u zemlji stene od zidina se jos uvek vide kazu da je tu blizu i zakopan a ne gde istorija kaze ims li istine prilikom oranja na dva mesta kojs nisu uopste blizu podignute su neke ploce od kamena tako je ostavljeno niko nije dirao turcin doso mapom do vodenice iskopao cupove sve to neko video prijavio policija ga uhapsila nista se vise nije procilo kopanjem bagerom zakacen lanac sa tri cupa kasnije se delili duksti na jednom sajmu svakome ko je izlazio sa kravama hvala dali postoji u tome istina najvise me zanima ovo gore do Vuka Brankovica poz.
|
|
|
| BAJRAK TEPE - MAKEDONIJA |
|
Poslato od: GoCe DelCeV - 06-11-2015, 01:15 PM - Forum: Zakopano bogatstvo Makedonija - Bugarska
- Odgovora (3)
|
 |
znae li nekoj nesto vo vrska so bajrak tepe se naogja vo istocna makedonija pod bajrakot ima kladenec a na drugata tumba do bajrakot ima znak golem metar na metar kako porta zelezna e ako znae nekoj nesto go voadm direktno na mestoto pozz
|
|
|
| Ima li istine |
|
Poslato od: djibani - 06-11-2015, 08:46 AM - Forum: Priče i legende o zakopanom blagu
- Odgovora (25)
|
 |
Cao svima Pitao bih nesto dali ima istine ili ne Zakopano zlato ili tako reci Čup sa zlatom ?
Po priči starije osobe da zlato sija i da trazi zrtvu zakopani čup po prici prikazalo se i narod otiso da vidi bacili pepeo prikazala se ljudska glava u toku noci pada dogovor da to urade celu pricu cuje starica i spreci to desavanje to jos uvek stoji na tome mestu drugo mesto iskopsno i izvadjeno nadjen je polomljeni kundak od puske ? Devojcica je spavala ispod drveta ok je cuvala ovce tada u to vreme je bila devojcica na licu i vratu su joj bili utisnuti zlatnici kao da je bila izgorena sta se desilo kasnije neznam mora da pitam Vuk Brankovic sazidao je veliki manastir u jednom kraju taj manastir je potonuo u zemlji stene od zidina se jos uvek vide kazu da je tu blizu i zakopan a ne gde istorija kaze ims li istine prilikom oranja na dva mesta kojs nisu uopste blizu podignute su neke ploce od kamena tako je ostavljeno niko nije dirao turcin doso mapom do vodenice iskopao cupove sve to neko video prijavio policija ga uhapsila nista se vise nije procilo kopanjem bagerom zakacen lanac sa tri cupa kasnije se delili duksti na jednom sajmu svakome ko je izlazio sa kravama hvala dali postoji u tome istina najvise me zanima ovo gore do Vuka Brankovica poz.
|
|
|
| potkovica |
|
Poslato od: gogy1111 - 03-11-2015, 12:39 PM - Forum: Znakovi
- Odgovora (2)
|
 |
Pozdrav,interesuje me sta znaci potkovica utisnuta u velikom kamenu 1m x 1m , koji je neposredno pored izvora? interesuje me vase misljenje , gde kopati... hvala unapred
|
|
|
| sejmenski do |
|
Poslato od: goranddnv - 01-11-2015, 09:24 PM - Forum: Zanimljivi lokaliteti
- Nema Odgovora
|
 |
da li neko ima neki opis za sejmenski do, kamila, i dva konja.
|
|
|
| Pomoc oko detektora |
|
Poslato od: gogy1111 - 28-10-2015, 09:38 AM - Forum: Metal detektori fabrički modeli - specifikacije i testovi
- Nema Odgovora
|
 |
Pozdrav svim forumasima, i imam jedno pitanje. Slab sam poznavalac metal detektora pa bih vas molio za pomoc oko kupovine!Dakle dvoumim se za 3 metal detektora koji su mi zapali za oko, MINELAB E TRAC , MINELAB EXPLORER SE PRO i GOLDEN MASK DEEP HUNTER PRO + 58... Dakle zanima me koji je najpouzdaniji i koje su im dubine koje mogu da detektuju osrednji predmet!!! Hvala unapred
|
|
|
| Topli Do & Tri Cuke |
|
Poslato od: Explorer - 18-07-2015, 06:22 PM - Forum: Zanimljivi lokaliteti
- Odgovora (15)
|
 |
Trazim reku (recica) koje vise nema (presusila) i izvor (kladenac) koje je u ataru sela Dojkinci.
Plan je da se ispitaju oba mesta a onda da se odabere jedno mesto (najbezbednije) a to znaci da se ostaje bar 7 dana gore. Svako ce biti zaduzen da kupi deo (hrana, gorivo, itd) neophodan za period od 7 dana. Ulaganje zavisi od broja ljudi koji ucestvuju u tome.
Ima li zaintersovanih???
Vise detalja kasnije.
Explorer
|
|
|
|