| Dobro došli, Gost |
Morate da se registrujete pre nego što mognete da pišete na forumu.
|
| Statistika Foruma |
» Članova: 2,120
» Najnoviji član: ilko
» Tema foruma: 6,341
» Poruke foruma: 51,011
Puna Statistika
|
| Na vezi Korisnika |
Trenutno je 520 korisnika na vezi. » 0 Član(ova) | 517 Gost(iju) Bing, Applebot, Google
|
| Poslednje Teme |
Znaci? Priroda?
Forum: Znakovi
Poslednja Poruka: Skopje996
18-06-2026, 03:02 PM
» Odgovora: 0
» Pregleda: 54
|
postavka opisa za srbiju
Poslednja Poruka: Skopje996
18-06-2026, 02:57 PM
» Odgovora: 80
» Pregleda: 19,761
|
Banja Topilo kod Niša
Forum: Zakopano bogatstvo Makedonija - Bugarska
Poslednja Poruka: Udica
17-06-2026, 09:16 PM
» Odgovora: 4
» Pregleda: 875
|
Suva planina Kosmovacko
15-06-2026, 02:25 PM
» Odgovora: 1
» Pregleda: 1,561
|
SREDNJEVEKOVNI GRAD POBED...
Forum: Razno
29-05-2026, 05:21 PM
» Pregleda: 651
|
Miljkovac
Forum: Zanimljivi lokaliteti
28-05-2026, 07:07 PM
» Odgovora: 3
» Pregleda: 2,909
|
mesto UM Niški kraj
Forum: Razno
25-05-2026, 10:41 PM
» Odgovora: 3
» Pregleda: 3,105
|
Kanjon reke Jerme
Forum: Oglasna tabla
25-05-2026, 08:40 PM
» Odgovora: 20
» Pregleda: 11,743
|
Kladovo i okolina
Forum: Oglasna tabla
25-05-2026, 06:54 PM
» Odgovora: 4
» Pregleda: 3,331
|
Vranje, Vladičin Han, gre...
Forum: Zakopano blago u Srbiji
25-05-2026, 06:38 PM
» Pregleda: 1,569
|
|
|
| Menjam ribolovacku opremu za md |
|
Poslato od: milosv - 21-11-2016, 01:12 PM - Forum: Razno
- Nema Odgovora
|
 |
Stapovi prologic classic carp 12ft 3lb korisceni svega 5-6 puta, masine daiwa windcast s5500 sa rezervnim spulnama, rodpod prologic new green tri sky, signalizatori spro troy, svingeri konger i torba za stapove strategy. Menjam za metal detektor malo bih da promenim hobi ;D pa ponudite sta imate ako ste zainteresovani. Nadam se da nisam promasio temu...
|
|
|
| Menjam ribolovacku opremu sa metal detektor |
|
Poslato od: milosv - 21-11-2016, 01:04 PM - Forum: Kupujem
- Nema Odgovora
|
 |
Stapovi prologic classic carp 12ft 3lb korisceni svega 5-6 puta, masine daiwa windcast s5500 sa rezervnim spulnama, rodpod prologic new green tri sky, signalizatori spro troy, svingeri konger i torba za stapove strategy. Menjam za metal detektor malo bih da promenim hobi ;D pa ponudite sta imate ako ste zainteresovani. Nadam se da nisam promasio temu...
|
|
|
| Menjam ribolovacku opremu sa metal detektor |
|
Poslato od: milosv - 21-11-2016, 01:01 PM - Forum: Kupujem
- Nema Odgovora
|
 |
|
|
|
| Staro seliste kod mog sela, blago |
|
Poslato od: Florimiros - 19-11-2016, 06:30 PM - Forum: Priče i legende o zakopanom blagu
- Odgovora (2)
|
 |
Zdravo svima, prvo da najavim da nisam rodjena u srbiji i da sam vrlo kasno naucila srpski, izvinjavam se zbog gresaka malo mi tesko pada da se izrazim kako treba .
Pa da pocnem, moje selo je u okrugu pozarevca. Davno su tu turci vladali. Do sada istinite "price" (dogadjaji) .nadjeni su kod jednog hrasta pre par godina dukati (naravno policija zatekla coveka kako kopa, pa su preuzeli stvar i uzeli dukatw). 2) crkva je skoro iskopana iz zemlje.
Sada mene kopka dali da idem u potragu,..moj brat ima detektor (to je njegov cist hobi traziti stare oruzje, municiju i rimljane znaci nista vredno). Trazio je po jednoj livadici gde su nase njive, a poznata prica je da je tu pre kada su turci bili bilo selo, moj brat je nalazio tu bas dosta starih rimljanski novcica i municiju (one kugle ne znam kako se zove) cak je i bas staro oruzje nasao. Dali mislite da tamo ima nesto vise? Ja ne znam gde da pocnem traziti...a imam celu opremu detektora platio je oko 1000 evra za to. (Nisam u mogucnosti da pitam brata jer nemamo kontakt)
Drugo) u dvoristu smo naisli na neki temelj ispod zemlje, baka je rekla da vidimo sta je, poceli smo kopati kad smo dosli do metar dubine prestali smo, jer su komsije bili naravno vec radoznali, taj "temelj" sta god (izgleda kao beton) nije samo dubina nego i ide kao kocka u sirini, sta bi to moglo biti? Bas je veliko to sto smo videli a ko zna koliko je stvarno.
|
|
|
| Suvi do kod Zagubice |
|
Poslato od: TITANIK - 12-11-2016, 09:48 PM - Forum: Oglasna tabla
- Odgovora (2)
|
 |
pozdrav i postovanje svim ljubiteljima ovog hobija interesuje me da li imate neko saznanje o Suvom dolu kod Zagubice da su tu nekada negde Bugari sakrili nesto? i ako moze mala pomoc oko cuvene pruge kod Bora koja ide ka Zagubici da su se poluge krile po sumama i brdima koju svi pominju a nigde nista konkretno da pise. Hvala svima i svako dobro.
|
|
|
| ZNAK 100% |
|
Poslato od: MILANR - 10-11-2016, 12:36 PM - Forum: Oglasna tabla
- Nema Odgovora
|
 |
OVAKO LJUDI NECU ULAZITI U POLEMIKE OKO OVOGA KO VERUJE NEKA VERUJE.
NA JUGOISTOKU TURSKE OKO ADANE NASLI SMO ZNAK SA KVOCKOM I PILICIMA ZNACI ZNAK STOJI.ZNAK JE VERODOSTOJAN.SAD PROBLEM JE U TOME STO TO NIJE MOJ ZNAK A NJIH NE INTERESUJE DA TESTIRAJU DALI CE NACI NESTO ILI NE LJUDI ZELE KES.
TAKO DA KO JE ZAINTERESOVAN ZA ZNAK IZVOLITE .
SAMO OZBILJNIMA SALJEM FOTOGRAFIJU
|
|
|
|