Teme: 11
Ali prvo nam reci dali je domace ili strane proizvodnje i koj je kalibar , pa cemo lakse moci da ti pomognemo , ima ovde dosta poznavaoca oruzja ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ima sa jedne strane mali orao i kukasti krst....predpostavljam da je nemacki i mislim da je pistolj za ispaljivanje signalne rakete...i neka oznaka ayf42...to je sto pise na njemu
Teme: 11
Nisam neki poznavalac oruzja ali moguce da je iz vremena drugog svetskog rata , ocigledno da je imao ulogu da javi gde se nalaze jedinice, ali to je moje misljenje, nisam ti mnogo pomogao ali mogu ti reci da je lep primerak . Neko ce ti definitivno dati tacne podatke jer na forumu ima dosta poznavaoca tako da ces sigurno biti zadovoljan odgovorom samo budi strpljiv
Lici na signalni ili raketni pistolj koji su duzili tenkisti u 2.sv ratu
Teme: 13
Mozda ti ovo pomogne

Potrazi nesto o njemackoj firmi "Berlin-Lubecker Maschinenfabrik". Pogledaj njemacke tipove pistolja MM688, MM738, MM734, sve su to signalni pistolji iz drugog svjetskog rata
Vidis Mladene, ja sam prilicno siguran da je jedan od, sa moje strane, navedenih modela isti kao i tvoj
Link nije u redu