18-07-2016, 03:08 PM
Uredu druze Timpolok dogovoreno.
Pozz
Pozz
;D
(18-07-2016, 06:44 PM)hobi link Piše: druze Timplok sta znace ove brojke ispod profila +0/-3.
pozz
(17-07-2016, 07:53 AM)hobi link Piše: E Robin Hud sta god ,,druze,, zavarsena prica ili ,,Covek,,.
Nadji resenje za to tvoje kopito tamo gde god.
Za ovo kopito u istocnoj srbiji postoji resenje.
Da ti kazem iskreno pominje se okolina nekog Petrovo sela.
(17-07-2016, 07:53 AM)hobi link Piše: Tehnologija je napredna mnogo u danasnje vreme od Lokatora do skenera i raznoraznih detektora idi prosetaj proveri detektorima i svakakvim tehnologijama i resi Kopito.
;D
(17-07-2016, 06:27 PM)hobi link Piše: Pozz drugu Robin hudu.
Druze Drvoseca ne znam sta da ti kazem.Jedino ako pored tog kopita u okolini ima i ove oz nake koje sam napisao;Pop cita knjigu i torba na ramenu, rAK SA JEDNIM POLOMLJENIM KLJESTIMA ITD NAPISAO SAM KOJE ONDA onda vredi probati po ovom dokumentu ako ne sta da ti kazem.
Sve su turski nazivi mesta ne znam kako je ovaj covek sto je meni dao to preveo prvo na bugarskom pa na srpskom posle.Verovatno je neki bukvalan prevod bio.
Neznam opet kazem ako ima tih drugih oznaka javi se.
Pozz
(16-07-2016, 08:15 PM)drvoseca link Piše: dekiša iskreno da ti kažem volovsko kopito što ja znam nalazi se na planini radan
(17-07-2016, 12:37 PM)drvoseca link Piše: hobi nisam čuo za petrovo selo ali postoji mesto koje se zove petrova gora gde se nalazi i ovo volovsko kopito poz