Teme: 5
Himovicu poslao sam ti pp .vodenica gargova moja lepotica spolja ne radi jer je unistena ,ako me za nju pitas,ali ako me pitas za onu mermernu hajde da vidimo zajedno.
Teme: 14
KOSI TI NEPOZNAEM TE A STACEMO ZAEDNO TREBA DA ZNAM KOSI DA NISI NEKO PREVARANT IZVINI MORAM TAKO ALI VIDIM AKO NEKO ZASLUSI A NE ODMA IDEMO POZ SVIMA
Teme: 34
kakva sila Himovicu? KOsac ti znas mesto,sto ne kazes...kad vec neces da ides...
Teme: 136
Od Belogračik krenusmo do Lom palanku. Tu se ukrcasmo u ladju. Turci hoću uz Dunav a mi hajduci niz Dunav.Tu pogibe pop-Martin.Podjosmo uz Dunav do dva mesta ista....Zu se iskrcasmo i mi i blago.Krenusmo uz veliku reku i dodjosmo do VRZINU vodenicu.Tu otpočinusmo dva dana i odosmo do Ali-Uzunovu vodenicu i tu odmorismo.Odatle počesmo da krijemo blago...... sve do Gargovu vodenicu gde se krismo nedelju dana i vodeničara ubismo...............Odatle preko deda Nešino branište kroz prosečen kamen dodjosmo do čemerikovu poljanu.............
Pozdrav svima na ovom forumu.sve si ovo tacno napisao kosac,postoje jos uvek alke,samo je jedna unistena gde je bio mali noz i ona loza je sad trenutno odsecena.ne govorim ovo po pricama iplanovima vec kako je na terenu, ima jos mnogo toga okolo,ako si nasao pravi gavranov kamen onda ti je lako za vodenicu spusti se ispo njega i ti si na vodenici?????videces i krat ako znas gde treba da bude ito ne jedan
Orao nije sa slomljenim krilom vec ima nesto na njegovom desnom krilu inaravno da to nije gargova vec nastina vodenica kod koje imamo kucesku strapku. kao i 3kamena jedan na drugi na najgornjem oluk 1ped koji pokazuje nesto?od nastinu do uzunovu 120m.gargova na sredini....i td..........
Teme: 22
ako nije tajna...kako bi trebao da izgleda pop martinov pecat?pozdrav
Koji je po tebi pravi topli dol i babin zub posto vidim pominjes i malu planinicu neku ivise orlova na raznim mestima za razliku od svih ovaj je drugaciji.posali mi broj na koji da ti dostavim fotografije pa sam proceni sta ti se i koliko slaze sa tvojim originalom jer ovo radim telefonom i ne snalazim se bas najbole.