Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KOLEKCIONAR SASA RISTIC RUTEVAC
Slazem se da nismo na istoj talasnoj duzini verujem da je tako,ali izgleda da si ti promasio sayt?
Vidim da uzivas u svojim pronalascima ako i treba i ja bih da sam na nesto tako natrcao,ne zavidim ti ni malo imas pohvalu od mene.
Ne trudis se ni malo da razumes ljude oko sebe izgleda da te je Antikaa udarila u glavu ako ne zelis da pomognes onda ne odmazi druge.A moja je licna stvar kakve cu slike da postavim i u kojoj rezoluciji,postavio sam sa razlogom da moze da se lepo vidi p[osto ima dosta sitnih stvari,nemaju ostali video~bim pa da gledaju na zidu,kako mi odgovaras predpostavljam da ti imas pa ne mozes da vidis celu sliku u jednom komadu.Vidim da mi iz tog razloga trazis da smanjim slike pa kolega sto  ne rece na vreme da ti posaljem putem gmale u manjoj rezoluciji.
Sto se tice antike necemo o tome toga ima koliko hoces,i da sam nesto naso to je moja stvar sigurno se ne bih hvalisao po saytu ko ti mislis da si u centru paznje.
To sto sam postavio slike jednog kolekcionara znaci da gledam i druge ljude a ne samo sebe ko ti.
Ako nisi znao treba pruziti sansu i drugima i pomoci im na neki nacin da to dodje i javnost cisto da ljudi vide sta se sve u Srbiji moze naci ne samo antika vec i drugi nalazi.
Posto si ti vrlo sebican covek ne trudis se da izadjes u susret drugima i pomognes oko nekih stvari,ne treba nabadati na nos to sto si ti medju prvima kacio svoje nalaze sumnjam da su tvoji ko zna cije je to izgleda da ti vise slikas od mene a potom prijavljujes da su tvoji nalazi.Ja bar sto slikam ne prisvajam da sam to naso vec stavim ime pronalazaca naravno uz njihovu saglasnost i bas mi je drago zbog toga.
Kao [rvo treba neko imati poverenja u nekog da bih ga pustio da nesto slika i da iznese u javnost raznoraznih nas ima.
Kao drugo slobodno mogu reci da sam jedan od postenih ljudi sa dobrom namerom pa me zato ljudi i uvazavaju i cene a i dozvvole da slikam njihove nalaze.
    Prema tome uzmi sada malo pa razmisli...izvagaj ako znas da cenis tudju muku i trud da li ti ljudi nemaju prava da se njihovi pronalasci nadju na neku stranicu nekoga sayta...Po tebi izgleda da ne treba e pa vidis ja sam drugaciji cinim dobra dela pomazem ljudima i dobrom se nadam.
Ne osudjujem te zbog toga pusti da se malo i drugi istaknu da i o n jima malo svet govori i prepricava ne mozes samo ti biti u centru paznje sa sakom srebrnjaka i da se hvalises kako si ti to naso.
Nagazi malo loptu i ne trci puno to ti je moj savet...
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
KOLEKCIONAR SASA RISTIC RUTEVAC - od sladjanko - 07-09-2012, 08:40 PM
Re: KOLEKCIONAR SASA RISTIC RUTEVAC - od konan - 08-09-2012, 01:04 AM
Re: KOLEKCIONAR SASA RISTIC RUTEVAC - od sladjanko - 08-09-2012, 08:31 PM
Re: KOLEKCIONAR SASA RISTIC RUTEVAC - od konan - 08-09-2012, 09:27 PM
Re: KOLEKCIONAR SASA RISTIC RUTEVAC - od kosac - 08-09-2012, 09:40 PM
Re: KOLEKCIONAR SASA RISTIC RUTEVAC - od mincic - 08-09-2012, 09:48 PM
Re: KOLEKCIONAR SASA RISTIC RUTEVAC - od APIS - 08-09-2012, 09:59 PM
Re: KOLEKCIONAR SASA RISTIC RUTEVAC - od intro.dll - 09-09-2012, 12:51 AM
Re: KOLEKCIONAR SASA RISTIC RUTEVAC - od pehina11420 - 09-09-2012, 02:04 AM
Odg: KOLEKCIONAR SASA RISTIC RUTEVAC - od Dragan - 19-10-2013, 09:41 PM
Odg: KOLEKCIONAR SASA RISTIC RUTEVAC - od bokilic - 20-10-2013, 10:41 PM
Odg: KOLEKCIONAR SASA RISTIC RUTEVAC - od car dusan silni - 28-10-2013, 03:15 PM
Odg: KOLEKCIONAR SASA RISTIC RUTEVAC - od Andrej - 23-11-2012, 06:57 PM
Odg: KOLEKCIONAR SASA RISTIC RUTEVAC - od Acabeograd - 09-12-2012, 12:16 PM
Odg: KOLEKCIONAR SASA RISTIC RUTEVAC - od Andrej - 09-12-2012, 01:45 PM
Odg: KOLEKCIONAR SASA RISTIC RUTEVAC - od Acabeograd - 09-12-2012, 11:49 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)