30-01-2013, 10:05 PM
TAj vatikan je ........... organizacija...od kad je nastao bavio se ubijanjem i progonom ,,kako jedna vera koja zastupa ,,hrista,boga ,moze da sudi vesanjem,spaljivanjem na lomaci i tako dalje.Kod njih se pedofilija toliko razgranala da daju ogromna sredstva da se zataskava.....
Kad se lepo znaju bozije zapovesti...I opet smo im kost u grlu,,,posto poto hoce da nas pokatolice...ZAto biti srbin jeste tesko,,ali je i sveto.....Cujem sad skoro jedan clan na forumu se pokrstio u muslimana.......Ja to ne razumem,,,da sam trebao da budem neko drugi ,tako bi se i rodio........
BITI SRBIN TO JE DANAS TESKO BREME NA LEDJIMA,,,ALI AKO VAM,NAM SE NISU DEDOVI PRODALI...NEMOJMO NI MI
KAZE POSLOVICA!!!! prodo ker veru za veceru.............
Kad se lepo znaju bozije zapovesti...I opet smo im kost u grlu,,,posto poto hoce da nas pokatolice...ZAto biti srbin jeste tesko,,ali je i sveto.....Cujem sad skoro jedan clan na forumu se pokrstio u muslimana.......Ja to ne razumem,,,da sam trebao da budem neko drugi ,tako bi se i rodio........
BITI SRBIN TO JE DANAS TESKO BREME NA LEDJIMA,,,ALI AKO VAM,NAM SE NISU DEDOVI PRODALI...NEMOJMO NI MI
KAZE POSLOVICA!!!! prodo ker veru za veceru.............