08-04-2014, 11:54 PM
poslacu ja video da vidite sta je raskovnik trava.
|
ZNA LI KO KAKO SE KORISTI RASKOVNIK U PRONALAZENJU ZLATA
|
|
08-04-2014, 11:54 PM
poslacu ja video da vidite sta je raskovnik trava.
09-04-2014, 10:01 AM
28-02-2016, 12:45 AM
Расков није биљка!
28-02-2016, 05:59 PM
dali zna neko kada izlazi raskovnik i kako se zove trava koja pravi cuda
27-03-2016, 03:58 PM
Kada bi kosaci stavljali bukagije konjima, a oni bi stulecajuci pasli travu na Zlataru a takodje se slicno desavalo i na Jadovniku, bukagije bi spadale konjima kada bi oni prolazili kroz ovecu travu koju nisu kosili jer je bila podebela pa je stoka nije jela u senu.Deda mi je to pricao da se to desavalo njima pa dali je Raskovnik ili je kovac stedeo na materijalu.....
08-06-2017, 05:24 PM
Postovani forumasi,
da bi ste nasli Raskovnika i propisno ga ubrali potrebno je da znate ne samo gde se nalazi vec i kojih dana se bere i na koji nacin.Tu mislim na doba dana i noci kao i ponude koje se daju kao i ritual koji se izvodi. Sa Raskovnikom stvarate pakt i dogovarate za sta ce on da sluzi.Kada se nameni za nesto on samo za to sluzi.Recomo samo za lecenje. Najvaznije je shvatiti da Raskovnik nije sama biljka-koren,vec ono sto mu daje moc a to je specifican spiritualni entitet, ali ne elemental kao Gnomi,Silfi,Salamanderi ili Elfi vec jedan vise hijerarhije.Sa tim shvatanjem i razumevanjem imacete vece sanse da ga nadjete i pravilno se ophodite sa njim. S postovanjem, Vudi
07-07-2017, 12:49 PM
Ja znam za Raskovnik koji sluzi za zastitu od Crne magije i priliv novca u kucu .
za ivformacije pisite na mail ... tuxxxxxxxxxn@xxxxx.xxx
13-11-2017, 11:14 PM
pokojna baba neka je bila vlaska vracara pa znam dosta toga,jer sam provodio vreme sa njom skupljajuci materijal za knjigu.....
SAMO STE UNISTILI TU LEKOVITU BILJKU KAO I MNOGE KORNJACE A DA NE GOVORIM O OSTALIM GLUPOSTIMA KOJE LJUDI KORISTE DA NASLI ZELJENO,SAMO DA DODJU DO TOGA BILO STA DA JE U PITANJU ALAVOST I POHLEPA NEMAJU I NE POZNAJU GRANICE U SVEMU... da ne pominjem okultne radove i simbole e tek toga ima VISAK svuda u svemu,ali svuda okolo nas taj cuveni raskov za koji mnogi misle da ce im pomoci u nalazenju necega ili otkljucati nesto e pa jbg gresite to nije tacno...ZNAM PROVERENO ovako a ove reci ce vam potvrditi svako ko se razume u magiju ili okultno a da nije budala neka... ovako pokojna baba je imala u dlanu ruke malo bice kao covek od 1 do 2cm kad gledas mislis da je neka izraslina ali nije lici na raskov sa planine ali nije ali je govorila da je travka da bi laike i neuke otkacila od sebe sa alavim pitanjima ODAKLE TI I DAJ MI ITD...idi pa uberi 8) ko zna nesto vise i bavi se necim sa viseg nivoa svesti e taj zna sve sta sam rekao i hteo reci U PREVODU MANI TE SE LJUDI GLUPOSTI
14-11-2017, 07:08 PM
IZVINJAVAM SE ZABORAVIO SAM DA SPOMENEM JEZA jer se za njega u kombinaciji sa RASKOVNIKOM vezuju mnoge urbane ispricane legende
gluposti kao i za mnogo sta drugo ali boze moj kako bi nam prolazili dani bez nekog ocekivanja i nadanja.... jbg |
|
|
|
|