Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KARDASEV KRS I Golija
Zdravo drugari, pre 4 meseca kupio sam Aparat Garet AT Pro i poceo sam da tragam. Imam drugara koji zivi na podruciju Golije. podrucije poznaje bas bas dobro, vodio me je na mesta gde aparat ne pomaze vec iskustvo i znanje, najvise me je zainteresovao Kardasev krs na kojem sam nasao raznih znakova i do toga mesta nije jednostavno stic jer nema put koji vodi to toga mesta nego smo isli kroz sume... upotrebio sam aparat nije dao nijedan znak niti je reagovao... ako moze neko da mi objasni sta znaci Krt u Trouglu, male rupe uklesane u obliku trougla i sa strane krsa se nalaze 3 jedna za drugom uklesane rupe dubljine jednog tanjira za hranu...  ako moze neko da mi objansi sta to znaci ??

Pozzzz

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Zdravo Druze. ,,Aga,,
Kod trougla imaš ulaz
A ostalo što si napisao slikaj
Odgovori
Ulaz je sa leve strane trougla tj severne
Odgovori
Nista Vas nisam razumio. Rupe debljine tanjira? Prvo nasli ste veoma dobar znak i niste se potrudili da ocistite trougao i taj krst u njemu. ili je mozda X, morali ste ocistiti. Drugo te rupe... Ako su tri... koliki im je precnik, sta znaci rupa debljine tanjira? Da li su precizno isklesane? Da li su iste velicine? Da li jedna odudara velicinom od drugih? Ili dvije odudaraju od jedne? Jesu li u liniji ili trokutu? Horizontalne ili vertikalne? Pominjes i tri rupe u obliku trokouta, ustvari uklesana tri trokuta... Ako sam Vas dobro shvatio... Da li su oni jedan pored drugog ili oni cine trokut! Morate biti precizni, nekad sitnica promjene cijelo znacenje ili pricu. Ovako sto si naveo, otprilike mogu da kazem, da treba da sidjes dole, lijevo, i da postoji zazidana prostorija ili skrivena pecina.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)