Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LOCIRAO SAM RINSKI GRAD POBEDE KOD NISA
Kad planoras da otkrijes gde je grad
Odgovori
Verovatno nikad, lik fazon pita visak da li se nalazi grad pobede tu i ako se visak okrene odgovori mu “Da” i on tome veruje
Odgovori
(02-01-2025, 01:32 AM)Xtreme Piše: Verovatno nikad, lik fazon pita visak da li se nalazi grad pobede tu i ako se visak okrene odgovori mu “Da” i on tome veruje

Nije bas tako. Ja se duze vreme radiestezijom bavim jako uspesno. 
 Za GRAD POBEDE  mi je bilo potrebni nekoliko dana a mislim da ovog leta nastavim sa radom na pronalasku drugih zanimljivih mesta i velikih magaza .
Odgovori
ih da si nam bar slike podelio da riknemo od srece a jbg aj kad budes drugi put sišao ti nas se seti
Odgovori
Zar niste shvatili iz njegovih postova da cijelo vrijeme provlaci "svoj alat". Otisao je u radnju elektro materijala, kupio bakarne kablove, skinuo izolacionu zastitu, savio ih pod 90 stepeni i sad ocekuje navalu da ga pitate posto su i kako da ih narucite. Obican prodavac magle, koji bi da prodaje raslje. Po onoj staroj maksimi: " Ako hoces da se obogatis ne trazi blago -  nego prodavaj lopate..."
Odgovori
(05-02-2025, 11:29 AM)Gorski Vuk Piše: Zar niste shvatili iz njegovih postova da cijelo vrijeme provlaci "svoj alat". Otisao je u radnju elektro materijala, kupio bakarne kablove, skinuo izolacionu zastitu, savio ih pod 90 stepeni i sad ocekuje navalu da ga pitate posto su i kako da ih narucite. Obican prodavac magle, koji bi da prodaje raslje. Po onoj staroj maksimi: " Ako hoces da se obogatis ne trazi blago -  nego prodavaj lopate..."

Nije tako vec je sasvim suprotno tvom misljenju. Ja sam sam napravio radestezijske instrumente od posebnog materijala i njime vec duze vreme uspesno radim sto mogu samo od Boga obdareni . Ovaj grad sam vec locirao samo sto konkretno ne objavljujem nista .  Ja bogatstvo ne trazim za mene jer primam dovoljno dobru penziju vec za crkvu , bolesne i siromasne . 
Ko mi veruje bolje je za njega , ja sam rekao istinu i samo istinu a svima zelim mnogo srece i zdravlja i porucujem da idu u crkvu i priblize se Bogu . Amin.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)