Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ispiranje zlata na reci Pek
Hahahaha pogon kao na diskaveriju Big Grin . Pa i da si sam svoj majstor za takve pogone ti treba par hiljada evra i to da kupujes stvari sa odpada pa sklapas sve, za nove delove da ne pricam. Za neku manju masinu ne verujem da ce te neko prijaviti, a koliko sam citao treba neka dozvola, al moze i bez toga Wink. Za rucno ispiranje sa ispitkom izgleda ne treba. Jedino ako ne planiras bagerom da radis. Ja planiram u toku sledece nedelje da obidjem ta mesta po prvi put, pisacu ovde kako je bilo i kakvi su nalazi. A postavicu i sliku masine koju cu poneti za ispiranje, staje u gepek od kola komotno i jos dvoje ljudi pored nje. Vec dugo vremena pratim ovde ljude koji ispiraju i ne mogu da odolim da ne odem sam da probam.
Odgovori
skullar! kuda?  Big Grin
Odgovori
Posle 26 cim najave 2-3 dana lepo krecem sa jednim drugom. Nocicemo tu na nekom od potoka 2 dana Big Grin
Odgovori
Skular zelimo ti puno srece u traganju i da ti se trud pozlati
Odgovori
moze li neki savet u vezi ispiranja zlata na reci pek?nov sam ovde pa mi treba mala pomoc
Odgovori
Posto si nov zelimo ti dobrodoslicu i za pocetek procitaj sve od a do s u svim temama bice ti mnogo lakse ai nama da se ne ponavljamo previse cesto sa istim odgovorima na vec postavljana pitanja.
Odgovori
Hvala crni, nadam se da ce sta biti. Nisam do sad video samorodno zlato,sva sreca pa knele hoce da me uputi kako sta, inace cisto sumnjam da bi sam nesto uradio. ;D
Odgovori
hvala za dobrodoslicu!!ima li neko online?
Odgovori
isao bih u vrlo skorije vreme da se oprobam u ispiranju zlata...vidim da ovde ima iskusnih ljudi pa me zanima dali treba papirologija ili samo odem i...naravno ne planiram trazenje masinama i ostalo nego naj prostije...asov,sito,ispitak,tepih i udri od jutra do sutra..
Odgovori
pitanje za skulara...jel bi ti smetalo drustvo u tom obilasku od 2 dana?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)