Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stare varalice u novom ruhu - forum kakootkriti.com ili forum zakopanoblago.com
Uvazeni supermoderatoru moram da razjasnim situaciju posto sam zestoko izvredjan na pomenutom forumu od vlasnika.

- Vlasnik foruma je javno priznao da se druzio sa pomenutim vlasnikom sajta kakootkriti.com, isli su na zakuske zajedno, posecivali se na slavama i slicno, razmenjivali iskustva  - SLUCAJNOST

- Vlasnik forma je napisao da je u saradnji sa vlasnikom kakootkriti.com pokrenuo sopstveni sajt i forum gde je vlasnik kakootkriti.com bio  administrator, glavni i odgovorni na formu - SLUCAJNOST

- Sajt je koristio i dalje koristi isti sadrzaj kao sajt kakootkriti.com - SLUCAJNOST

- Vlasnik foruma je znao da smo mi zbirku opisa dobili postom, tako je napisao na svom forum sto jeste bilo tacno samo sto ja to nisam nigde pomenuo - znaci znao je kako se distribuiraju lazni opisi - SLUCAJNOST

- Administrator na njegovom forum mi je nudio opet neku zbirku opisa, koju ja vise nisam zeleo da kupim posto sam jednom prosao kako sam prosao - SLUCAJNOST

Postovani vlasnice foruma zakopanoblago, citajuci tvoj opsiran odgovor na forumu dosao sam do zakljucka da sam mozda i pogresio da se radi o istim ljudima i namerama a mozda i nisam. Mozda si ti samo bio neobavesten ili nisi zeleo da znas sta se desava evo javno ti se izvinjavam sto sam te uvredio i sto sam izneo svoje lose iskustvo kako bi pomogao drugima.

A sada posto si ti akademski gradjanin analiziraj oni sto sam napisao i vidi da li sam nesto izmislio, jedino sto sam omasio jeste da je bio u pitanju tvoj administrator, a kako bi ja mogao da znam ko sta radi i na tvom forumu kada ni ti sam ne znas.

Ovo to odgovaram ovde zato sto je administrator zakopanogblaga, nekada iskoristio moj meil kako bi me nasao preko fejsbuka i tamo me gnjavio oko nekih pitanja ne znam samo koji odministrator onaj " prevarant " ili onaj koji to nije, zbog toga sam napustio tvaj forum zauvek.

« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: Stare varalice u novom ruhu - forum kakootkriti.com ili forum zakopanoblago.com - od Gremlin - 10-02-2019, 01:29 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)