Teme: 26
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
pozdrav svima,
interesuje me vase misljenje sta je bolje kupiti od ova 2 detektora.znam da je pulsni vs discriminacija,ali me interesuje dubina,pouzdanost u signalu i sve drugo...sniffer moze da se nadje od ovih sto ih prave,a tesoro sam nasao fabricki,e sad sta da radim.cene su priblizne,malo je skuplji tesoro.hvala na svakom odgovoru.
Teme: 10
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
kazi mi koji tesoro snifer nehvata sitno
Teme: 26
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Teme: 3
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
zdravo coki,snifer ti je bas za krupno i dublje,ako ti za to treba za dublje mete detektor ,neces da pogresis pulsni su za dublje predmete ,pozz
Teme: 0
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ovi naši,pravljeni,kao,sniferi...su znak pitanja. Sve zavisi od majstora do majstora....velike su razlike u kvalitetu izrade i pouzdanosti. U suštini,svi oni sviraju na metal,ali radeći sa više tih Delta,Snifera,od različitij majstora,uvideo sam da nemaju svi istu brzinu odziva,neki su sporiji,neki su brži...pa sad kako ti se posreći da na majstora naletiš. Sonde za njih nisu nikakav bauk,jer je običan kabal u pitanju,da li beše,telefonski ili neki drugi,zaboravio sam. Odavno se ne bakćem sa njima. Imam jedan,evo hvata prašinu već godinu dana kod mene,ostavio ga čovek,smučio mu se i nikako da dodje po njega. Moj ti je savet...batali se tih,velikih dubina,uzmi Tesoro i uživaj u tome što radiš.