Teme: 19
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Šta da vam kažemo svi mi ovde okupljeni osim
KOLIKO PARA TOLIKO I MUZIKE
Vidim da ste 2 godine ovde sa nama više nego dovoljno da se pročitaju razne informacije o pitanjima vezanim za uređaje za detekciju metala.
Elem. Ako ga kupujete za priručni alat u vikendici da na placu nađete ono što se ljudima dešava da gube često dok rade oko svojih kuća npr. ključeve, burme i neke druge metalne predmete iz svakodnevne upotrebe biće odličan.
Za hobi vam ne bih smeo dati reč.
Ja lično ne bih uzeo uređaj od ne afirmisane firme, koji košta manje od boksa cigara u državi koja ga vodi kao svoj brend.
Čak bi više poverenja imao u domaću radinost.
Teme: 10
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
taj detektor mozes koristiti kao i igracku bilo koju max dubina 40cm u zemlji na veliki predmet kao sporet paricu negde na 10d o 12 cm krupniju od 20 din svira na mineralizaciju itd inace nije za ovaj sport kod nas to moze na plazi u pesku jedino gde niko nije trazio pre toga
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
da fabricka cena je negde u prodaji oko 35 do 38e kad kupi se nesto a na njemu pise jasno PRC znamo sta znaci to
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
vidis najbolje je sa licnom probom jer svaki detektor koji sam i ja prodao do sada sam rekao da prvenstveno licna proba pre kupovine je moguca i sto bi i ja uradio prilikom kupovine