Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carica Elena.
BrankoV bash da radim na takve svari nemam neku veliku zelju,ova mesta sto sam naveo znam ih licno gde se nalaze.Prvo dal je to stvarno taj Bislim je veliko pitanje ,to sam ja reko zato sto svi sportisti sa kojima sam do sad pricao tvrde da je bash to pravo mesto grobnice carice Jelene.Ja nemam nit nekakvi dokumenti nit zapisi nit mape.Neshto shto sam gledao kao navodno mape za tu grobnicu uklapaju se sa to mesto,ali interesantno je to shto su te mape bile crtane sa hemisku olovku na papir sa male kockice ,is sveske za shkolo za decu,koliko je ta mapa validna i ko je crtao to me ne zanima.Ono shto sam ja naveo stoji ,mesto gde je bila neka tvrdjava poznaje se iz avijona,znakova rekao sam nema nikakvi i da je bilo sve je unishteno do sad,pecine ima otvorene ali ni jedna ne ide toliko duboko ili bar ja nisam takvu video.Ono shto znam to sam i napisao kome odgovara mogu da mu pokazem mesto,ko zna neka izvoli da radi.
Odgovori
Nije u Bislim ali nije daleko samo prepricavanje... Burdus tebi zelim srecu tuci sitne ostave i rim vise se isplati....
Odgovori
gospodine burdus da bides siguren deka e pravoto mesto i taj bislim ke ti pomognam jas  toj most e na momin vir preku nego se vleguva vo momina gradina koja e celata so jorgovani na gornio kraj imas kamen kako piramida pa imas kamen koj lici na konj pa imas kuce pa pobien krst koj e premesten od pravata lokacija i e odnesen pogore na edno 200m i od pravata lokacija e izvadeno nesto pari po 6ti  pat lazenje i nosenje razni luge konecno trefnal  e baraj sega tesna pateka samo da pomine covek prema rekata nadole i kaj sto ti zavrsuva patekata treba da bide mnogu strmno i gledaj da vides 3 mrtovecki glavi i togas si na pravoto mesto srekno
Odgovori
kolegi da se ne radi za elenina mogila ,na mesto B. pe......
Odgovori
Eden prijatel mi kaza deka videl isklesano carica Elena i car Konstatin vo pestera da ja narecam  sto voda ja otkril vlezot  A otposle pak go maskirale - Me prasa dali imam resenje a ja njemu kazem JOK kolko ima vistina neznam
Odgovori
ocigledno toj covek e prvio so gi e videl a iljaditi so traze resenie a nikoj ne postira slika ili da kaze nekoj detali poveke
Odgovori
Postovani forumasi,

ovde se opet radi o zabuni jer se mesa Carica Jelena i Konstantin sa Henrijem VI i Katarinom II.To je jedna te ista lokacija,samo ima 6 ulaza i 3 prostorije.Evo recu cu vam i ovaj detalj......u trecoj tjt.srednjoj prostoriji su cuvene 3 gunje.

Medjutim sta je interesantno?To uopste nije u Makdonijiji kod Kumanova vec u Srbiji.

S postovanjem,

Vudi
Odgovori
Postovani Vudi Alen malo sam procackao na brzinu na google za hanrija i za katerinu koje si spomenuo nisam nasho nishta shta ih povezuje za ovi nasi prostori,jedino ako se ne radi o nekoj skrivenoj istoriju,ako mozesh da postavish neli link ako ima da vidim shto ih ove dve licnosti povezuje sa ovih nashih prostora.
Odgovori
(28-02-2018, 01:49 AM)Vudi Alen link Piše:Postovani forumasi,

ovde se opet radi o zabuni jer se mesa Carica Jelena i Konstantin sa Henrijem VI i Katarinom II.To je jedna te ista lokacija,samo ima 6 ulaza i 3 prostorije.Evo recu cu vam i ovaj detalj......u trecoj tjt.srednjoj prostoriji su cuvene 3 gunje.

Medjutim sta je interesantno?To uopste nije u Makdonijiji kod Kumanova vec u Srbiji.

S postovanjem,

Vudi Ali gde u Srbiji....
Odgovori
Postovani g.Branko,

pisite na pp ili moj mejl.

Cudi me da neznate gde je lokacija kada imate vise opisa za to mesto.

S postovanjem,

Vudi
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: