Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Devojacke grudi
Dali neko nesto zna o ovom lokalitetu ?  To je okolina Boljevca .
Odgovori
za to neznam nista ali znam da postoji devojacka stena na rtnju
Odgovori
Ne bata Ivco . Ovo su dva ista omanja brda jedno pored drugog  i zato se tako zovu ,  nema veze sa Rtnjom. Hvala ti , idemo dalje.
Odgovori
Haha, ja imam stvarno opis za grudi(sise) ali neznam za gde straze i ima jos znakova oko njih....
Odgovori
Na jednom od ta dva brda nekada je bila crkva . Crkvu su lokalni funkcioneri srusili navodno da bi tu postavili repetitor , taj repetitor nikada nije ugledao svetlost dana . Svima je jasno da su nesto trazili , dali su nasli ?????? To je istina a prica se da tu negde postoji neki ulaz u brdo koji je tunelima povezano sa Romulianom . Nesto ne verujem za taj tunel , ali eto tako kazu .Ali ako imas opis za to onda tu mozda ima istine  Wink Wink
Odgovori
u skorije vreme je niklo nekoliko repetitora u okolini boljevca ali koliko znam nije nijedna crkva porusena na tim brdima, ako znate nesto ja sam iz okoline boljevca pa da pokusam to da vam lociram
Odgovori
Ja znam gde je i ovih dana planiram da idem malo u obilazak  Smile . Mislio sam dali neko ima neki zapis ili plan  o tome , mislim za te tunele ako uopste ima nesto od toga  ??? .
Odgovori
Timok, napisao si lokalitet, ja mislio rim aposle se ispostavilo se dva brda onda idemo dalje ko ima sta za to..Postavljena tema u zanimljivi lokaliteti a nema ime i ko pogodi sta dobija... Izvini nelogicno je pozdrav

Odgovori
Ne razumem ali nema veze  :o. Ja znam gde su te  sise i prica se da tamo ima zuto , belo , zeleno , hodnici  jebemliga sta , i ako neko ima neki papir za taj lokalitet a nezna gde je onda mozemo da saradjujemo . Prosto ko pasulj.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)