26-05-2012, 01:52 AM
na kratko za site koj saka da znae za pop martin i za negovoto sedlo kaj sto odmaral tamo usival i vredi da znaete deka toj znae kako vleze vo kristalen grat i kako se snajde on je kluc sa mnogu za vija ignac ija patot iza gradot nego drba da go najdete on je za srnata za meckata on je za babata grbava i za uste babi za kvackite so pilijna iu on je za tri vodopadi i so dvata pistola i uste nesto i za dvata pobieni kamejna kako vol na dve poi i sedumte groba i trite groba i mnogu vodenici i vodopadi i sofra so sedum i so cetri i za malo korito i golemo korito i teku se klesani kostadin i elena i nekolku crkvi samo se pokrieni se stari nema koj da poseti mestoto e takvo loso gi barate a ne mose da se stigne tamo tesko zatova uste takvo nikoj nema tacno najdeno mose slusate i citate nikoj tacno ne kasa kaj se samo zabluda verujte vo srbija e mala imitacija a vo bugarija samo gluma zasto tamu na kraj pop martin izbegal nisto tacno ne kasa a vbo srbija nabravi malce slicno ot orginal a glavnoto e i orginal vo makedonij da znaete na kratko vreme ke se uverite ke slusate i ke gledate mnogu raboti sto do sega nese najdeni zlatna kocija na Aleksandar Makedonski i uste nesto vasno tolku ot mene ja dosta komentari dadov nikoj tasno ne mi kasa samo v i poseluvam za site sportisti srekja i uspex moj posleden komentar poz poz poz