02-01-2011, 11:50 PM
Lepo si rekao PRICE . Ja sam i sam cuo za nekoliko nesrecnih slucajeva u kojim su stradali tragaci za blagom. Bio sam u jednoj omanjoj pecini kojoj se srusio deo plafona. Covek koji me je vodio tamo me je uveravao da se ispod gomile kamenja nalazi telo coveka iz vlaskog kraja koji je tu pre ko zna koliko godina izgubio zivot vlastitom nepaznjom. Rekao je ,,Siroma vla je tu a njegovi ni dan danas neznaju sta je sa njim" . Jezivo ,ali ja i dan danas sumnjam da je moj vodic zeleo samo da me impresionira na pomalo bizaran nacin . Ja ne odbacujem mogucnost da su ljudi ginuli u Smokovoj rupi ali moram da kazem da se u mojim planovima (onim koje smatram i za koje sam se vise puta uverio da su tacni)nigde ne pominje Smokova rupa .Skupio sam veliki proj pisanija gde se ona pominje ali su toliko naivno napisana da mi logika ne dozvoljava da u njih poverujem .Mozda ti imas neki konkretni dokaz da gresim. Ako imas bilo bi lepo da ga podelis sa svima nama. Mislim da bi nam pomogla bilo kakva infirmacija ukoliko zelimo da resimo ovu zagonetku . Pozdrav za El Loka i sve ucesnike u ovoj diskusiji