31-12-2010, 07:01 PM
Postovani Plandzija i svi ostali clanovi foruma, ja sam vec juce pisao ali verovatno sam nesto pogresio jer dosada nije objavljeno,pa eto pisem ponovo. Interesantno se razvija ovaj forum,dokle ce sve to da vodi, videcemo. Sto se tice Starog ili Sari Gola verovatno je kolega iz Mak. u pravu, u svakom slucaju nije to mesto koje sam ja mislio. Za Zabek ja sam na mojim kartama pronasao da ima jos dva mesta na Staroj planini koja se zovu -ZABEL.Isto sam video da ima 7 mesta koja se zovu Ponor kao i jedno selo Ponor, onda 5 mesta koja se Tumba zovu kao i nekoliko Bele vode na Staroj planini i jedno 3 u Timockoj krajini. Ima i nekoliko ostalih mesta koja je Plandzija naveo. Neznam koliko je ovo od koristi, ali sam hteo samo da kazem.Karte su veoma detaljne i ima ih mnogo tako da zahteva puno vremena, ali ako pomaze? U svakom slucaju zelim svima na forumu Srecnu novu 2011 godinu, i neka vas zdravlje sluzi. (Sve ostalo ima kod Kineza).Nemojte da zalite sto dosad niste pronasli ,,blago" koje ste zeleli, jer svako od nas svoje najvece blago vec ima ali verovatno to jos nije uocio.
Pozdrav od Paankii-ja.
Pozdrav od Paankii-ja.