21-11-2012, 07:51 PM
Sipke koje si postavio Grants su slicne kao moje....sve zavisi kako su punjene i koliko imas iskustvo ali kombinacija jak aparat i sipke preporucujem inace sipke koristim kao pokazatelj pravca ili na kraj da brzo utvrdim ima li sta ili nema u blizini ili na lokaciji na koje nesto mislim da ima....problem je jedino to sto u nasi krajevi ima dosta minerala i onda ako pogresno shvatis sipke ima da kopas kao budala na nista....tek kada krenes da shvatis sta i kako onda mozes da postavis neku diagnozu za trazeno mesto ili lokaciju....e sada ima i jedna bitna stvar licna bioenergija koja ako je previse covek poseduje moze da ti napravi haos u potrazi.....jer cesto oni koji poseduju previse bio energije nadju neko zracenje slicno ono kao sto je nazvano najdanovi krugovi....a kod taj model sipke koje si ti pokazao bitno je da shvatis koje su pozitivne a koje negativne.....inace meris kao sto moj jedan drug reko sa svakog coveka razlicito ispadne.....a on nije shvatio sustinu.....inace naravno ima odstupanje u tacnosti nalaza zato je i bitan aparat....jer cim odkopas 30-40cm i pustis neko vreme da prodje menja se mesto na koje ce ti pokazu sipke .....a ni to mnogi ne znaju....ali ajde svako neka ima svoje misljenje i svoje teorije ali ja sam naso sta sam naso pozic