17-10-2011, 04:19 PM
(17-10-2011, 01:17 PM)banebeograd link Piše: pa zasto bi onda forum /virtualna kafana/ bio drugaciji.Pravo zboriš,
Da kažem još neku dok mi ne dodje vizita i nakače mi još neka crevca, sonde,rašlje, šta već sve na meni ne eksperimentišu ovi lekari. Mada se na sestre ne žalim. Iako mator, doooobre su, da se i vampir digne u sred podneva. Ovo ti je tržište gde neko kupuje a neko prodaje,svako ko kaže drugačije nije iskren. Meni,moj Bančo, ne treba ništa u životu od matrijanog. Ovde sam jer volim moje ljude iz moje Srbije.Iako su me udbaši svojevremeno oterali u tri lepe.... ma gde bio uvek mi je draže da se sa našim čovekom ispričam. I ispričam i našalim, a bogami i odrajbujem nekog. Klasika u životu. Kažem da mi više ništa ne treba jer sam svojevremeno nagazio neko malo veće ćupče i po dogovoru sa tadašnjim ortacima, zdimili kud koji. Dasmo kojim slučajem ostali u tadašnjoj Jugi, pojeo bi nas mrak odavno. Eto to i je u najkraćem moja priča. Ako mogu nekom da pomognem-dobro jeste,ako ne opet dobro jeste. Obasjala me ona svetlost Timakumminus-ova i bilo mi je lepo u životu, što želim i drugima nesebično. Godina proizvodnje me gazi, a to ne možemo da kupimo nikakvim parama.Shvatimo mi svi jednoga dana ,neko pre neko kasnije, šta je svakome najpreće u životu! Živ mi bio,