20-09-2016, 08:55 PM
(19-09-2016, 02:21 PM)PROFESIONALNI AMATER link Piše: Mislim da se zvao Sveto Klincarski.Ne drzi me za rec jednom smo se tada videli.On je umro.Bio sam kod njega pre 25g.Bio je tada u invalidskim kolicima ,odsecene su mu bile noge do kolena.O njemu su tada brinulu drugari Borce i Trajce.Jedino sam kod njega video koznu mapu original i nigde vise ,za koje mesto i oni nisu znali.Informacija o petlu je dosla od Borceta.Secam se da je to trazio starac MLADEN.Najverovatnije i taj je pokojni .Receno je da ima planove na pergamentima koji se citaju i u mraku.Ja sam digao ruke davno od toga ali eto pratim ovde sta se pise i zato sam dodao na ovu temu ono sto znam. a ti se prijatelju potrudi i nadji Borceta iz Probistipa i uverices se da je sve ovo sto ti pisem tako.Ili po meni najaci igrac kod vas u Makedoniji je MUSLIN zvani Adzija iz Skoplja.Pozdrav i neka ti je sa srecom.
Znam da to šta pišeš je tačno.Za KLINČARSKI možda ime mu je bilo ČEDO.Kako šta si rekao da starac MLADEN je to tražio i da ima planove na pergamentima i to je tačno.ČIKA MLADEN je pokojni.Ja sam bio dosta puta kod njih doma.Dan danas kontaktiram sa njegovim sinom mi smo prijatelji,
ali nikada nismo razgovarali za znak PETEO.