18-09-2016, 09:29 AM
(17-09-2016, 11:39 PM)PROFESIONALNI AMATER link Piše: To pismo tj informacija je dosla iz Makedonije pre 15 i vise godina.Taj starac verovatno nije medju zivima.Kao ni Klincarski kod koga sam licno bio u Probistip.Makedonci su jaki za nas kraj (Timocku Krajinu)Data nam, je lokacija i gde da trazimo .Ovo ne dirajte i steta verovatno je hteo covek da dodje da on odradi.Ne drzi me za rec mislim da je napisao da se radi o rubinima i dijamantima.To sto si ti ti sarkastican to je tvoj problem.Ali ove nebuloze spominjanje Morave,Dunava i jezera nema blage veze sa ovim pevcem o kome sam napisao.E ja staro kale i dva izvora u njemu ne mogu da vam kazem gde je.Da znam prvi bih otisao tamo.Ali spominje se u blizini Bora je reka Timok i tu trazi staro kale.!!
U Makedonija su dosta ljudi imali opise za Srbija,neznam kako se zvao taj starac šta ti je dao te opise,ali mogu da se raspitam,sigurno ima neku rodbinu
da bi stupili u kontakt s njima.
Kako se zvao Klinčarski od Probištip.Mogu da se raspitam i da ti dam informacije,zato što sam ja od te krajeve.
Pozdrav