Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ispiranje zlata - Pocetnik
Pozdrav svim clanovima ovog foruma. Zovem se Vlada i zivim u Pozarevcu. Posto imam devojku iz okoline Kuceva cesto sam tamo. Cuo sam dosta prica o nalazenju zakopanog zlata itd. Cuo sam I malo sam citao da se nekada na Peku, mozda i dalje ispira zlato. Posto nemam nikakvih obaveza, a vreme je lepo zeleo bih provesti neko vreme u prirodi i baviti se ispiranjem. Da li ima neko na ovom forumu da je iz Kuceva,  Pozarevca ill okoline koji ide ili planira da ide da ispira zlato na Pek?. Zeleo bih da naucim vise o tome. Kako da dodjem do dozvole za ispiranje zlata? Imam jos mnogo pitanja sto se tice ispiranja ali otom -potom  ;D
Odgovori
Pozdrav Vlado,  Big Grin
u ime administracije foruma ali i cele zajednice želim ti dobrodošlicu na naš forum.
Nalaziš se na pravom mestu!
U proteklom periodu od 2 godine naši članovi su sakupili i na ovom forumu podelili gotovo sve relevantne informacije o tome kako do dozvole koji su troškovi, šta iz nje proističe koja prava ali i kakve obaveze.
Pisalo se o ispiranju na Peku ali i drugim lokacijama izneta su različita mišljenja o zlatonosnosti pojedinih reka kao i o raznim tehnikama.
Kao novom članu ovo izgleda verovatno sve vrlo kompleksno. Međutim veruj mi sve se reši u 2 ili 3 dana zavisi od slobodnog vremena, jer odgovori na 95% svih pitanja su napisani i rešenje je u ČITANJU, I SAMO ČITANJU, PA JOŠ JEDNOM!  ;D
Želim ti lepo druženje sa svima nama i jednu lepu zlatonosnu sezonu.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)