25-09-2011, 07:19 PM
(25-09-2011, 04:50 PM)orbit link Piše: Pozdrav petravka.Ne zaboravi moj savet , da bez probe na raznim terenima nikome ne mozes garantovatiKo se bije taj se voli... Pozzz.
nista.Nisi me slusao do sada,saslusaj ili barem procitaj ponovo ono sto sam ti do sada pisao.Prijateljski savet od mene i nada da cemo ubuduce saradjivati.
:Meni se cini da ipak Petravki neki nisu dorasli da dele savete , tako da ako neki tamo philips pravi elektronske komponente godinama , a ja proizvodim iste te komponente nekih godinu dana ja njima treba da delim savete sta je dobro a sta nije .. Bez obzira ko se krije iza imena Petravka bili da je on i Ivica iz sokobanje ili ne bez obzira sto sam imao sa njim nekoliko puta prepirke , evo ovo je nalepsi nacin da postanemo smesni u ocima ljudi .. ;D

Meni se cini da ipak Petravki neki nisu dorasli da dele savete , tako da ako neki tamo philips pravi elektronske komponente godinama , a ja proizvodim iste te komponente nekih godinu dana ja njima treba da delim savete sta je dobro a sta nije .. Bez obzira ko se krije iza imena Petravka bili da je on i Ivica iz sokobanje ili ne bez obzira sto sam imao sa njim nekoliko puta prepirke , evo ovo je nalepsi nacin da postanemo smesni u ocima ljudi .. ;D