25-09-2011, 01:53 AM
(24-09-2011, 09:37 AM)orbit link Piše: Pitao bih Petravku , koliko je igsl stabilan na zemlju i statiku posto sam cuo od ljudi da je tgsl imao problema , a navodno i fabricke verzije tgsl isto tako imaju izvesnih problema sa zemljom . Ja licno nemam iskustava sa fabrickim tgsl .Zamislite dva coveka sabijena u telu jednog ! Da li bi se trpeli??? Tesko. Mislim da sam sve rekao.Dokaz - hibridni pulsni detektori - dobitkom diskriminacije gubi se na dubini u zemlji.Ne treba mesati "babe i zabe" , da je moguce to bi odavno bilo patentirano i vec bi bilo u serijskoj prodaji !
Ovom prilikom obecavam da se vise nikada necu mesati u slicne diskusije , jer ne zelim da me sutra ili bilo kada bilo ko shvati pogresno.Ko pozeli bilo kakav savet , saradnju , pomoc , tu sam uvek , ali na PP, jer pojedincima ne vredi ni nacrtati da bi shvatili!
Veliki pozdrav svima..................fixxx
"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.