Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
чувар
koj del od mak e ?
Odgovori
Istok, ama nekako ic ne mi pravi keif, neznam sto ke ti e.
Odgovori
Blisku do nego e ovoj kamen ako nesto znaci, ne se razbiram mnogu.

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
a ima li znaci na kamenot  coek !
Odgovori
Neznam, na slikava kako nekoi tocki da ima, tuka sum pominal samo I nabrzina sum slikal,  ama imam nekoj oset koga ke vidam ubavo mestoi znam deka ima nesto. Poveke pati mi se potvrdilo toa
Odgovori
ok ja sega ke napravam nekoj podob met det da mi slop od sema - sakas li sorabotka pola pola ako ima !?
Odgovori
(21-10-2014, 06:19 PM)Stiberon link Piše:ok ja sega ke napravam nekoj podob met det da mi slop od sema - sakas li sorabotka pola pola ako ima !?

Drugarce ne bi sakal da te razocaram ama spored muabetov sto go kaza jas na toa nivo na koe sto se naogas ti sum bil pred 7-8 godini I od ovoj aspekt koga gledam mislam deka e nevozmozno da mozes da najdes zlato. Ne me prasuvaj kako I zasto no ako prodolzis da se zanimavas so ova eden den ke me razberes sto sakam da ti kazam. Svati go ova kako najdobronameren sovet od licno iskustvo.
Odgovori
Ok uzivaj dali ke najdam sto kakov mi ksmetot ... od kade zanaes sto met detekt pravam . a sto ke najdes ili najdam toa e licna sreka ok Smile ...
Odgovori
(10-09-2014, 09:59 PM)kaligula link Piše:Blisku do nego e ovoj kamen ako nesto znaci, ne se razbiram mnogu.
Ja se malo u sve ovo razumem ali me ovaj kamen podseca na zeca sa spustene usi pozadi.Scucurio se i glava mu okrenuta u levu stranu.Eno ga okce eno je njuskica eno su i noge zadnje.Bar meni lici da je tako?
Odgovori
Da je u trk bio bi opruzen u skok ovaj se kuta.Krije se.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)