Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rasina
Sad vidim, hvala Grotagold.

Odgovori
Nema na cemu ! Ako ovde nismo da se ispomazemo , onda neznam za sta smo ?  Wink Big Grin
Odgovori
Pa trazis malo iznad policije....hihiihihih
P.S. osim ako nisu pustili "krake"...
Odgovori
ima zlata na reci lomnici i jos neke tamo nisam upamtio kako se zovu Big Grin .. one se sve ulivaju u  rasinu. cudno je da tamo mestani ne ispiraju, i kad naidje neko  a ja recicmo u vodi i ispiram i on pita sta radim ja im lepo objasnjavam, oni se smeju i pravi me ludim  :o  haha ;D
Odgovori
ja sam cuo da na rasini ima i platine
Odgovori
(15-07-2014, 03:59 PM)knelle-1 brodica link Piše: ma znam da ima, nego ae da pokrenem ovu temu. Bio sam tamo pre mesec dana, ali bas sam pogodio kada su bile kise one, pa u pustili branu svakoga dana.
Citat:
(15-07-2014, 01:33 PM)I.Dzony link Piše: Naravno da ima,rade ispiraci na Rasini kada je manji vodostaj.
Nisi razumeo opdgovor,mislim drugi deo posle zareza.Ako si od ekipe koja je bila dole,pozdrav za sve.
Odgovori
(16-07-2014, 07:54 PM)GROTAGOLD link Piše: Moja preporuka: JERININ GRAD (KOZNIK) JE POD ZASTITOM DRZAVE I NALAZI SE NA LISTI ZASTICENIH ARHEOLOSKIH LOKALITETA SA SVOJOM OKOLINOM. Grad je pod nadzorom i nocu je sa svih strana osvetljen tako da vam nebih preporucio da se tuda krecete sa raznoraznim "spravicama" A ostatak okoline je dostupan za istrazivace i ispirace zlata pa i reka zagrza osim sto vise nije tako "pust teren" jer ima dosta ljudi koji tu zive kao i turista,prolaznika i ostalog sveta. Pored same reke je i CENTAR ZA OBUKU SPECIJALNIH SNAGA MINISTARSTVA UNUTRASNJIH POSLOVA...pa sada sami razmislite da li bi se tek tako tuda prosetali sa svom opremom.
Potpuno si u pravu za preporuku,to je jedan od ocuvanijih gradova u Srbiji,bila bi steta devastirati takvo zdanje,koliko je meni poznato tu se nalazila alatnica za oruzije,nije zanimljiv za tragace sto se tice numizmatike.Takva mesta treba izbegavati,nanosi se steta svima a tragace posle devastacije bije los glas,mada,tragaci za numizmatikom obicno izbegavaju mesta poput Koznika i ne prave stetu ili devastaciju,stetu prave oni drugi,koji pomisle da se u zidu nalazi ostava(cupce sa zlato ili slicno)pa sruse pola zida,na kraju se razocaraju jer izvade povece parce gvozdja koje je uzidano,kasnije predju na drugi zid sa istom namerom itd..,to ne treba raditi,treba sacuvati ovo malo gradova sto nam je ostalo.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)