Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 2 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Detektor preko satelita
http://www.malags.com/home
ovo je prava stvar samo sto bolje da ne pitamo koliko staje i to da obican covek ne moze da je nabavi vec preko neke geo firme.....ali vredi kao nista i bas radi na taj mehanizam gprs-a i provereno je Wink
Verij brata Nista nevred ni satelita ni kosmost ni nato za pop martina veruj Brata sok recena da nista ne vredi za pop martina himovic  samo srca vredi  i nisto drugo  verij kluc nista drugo nema poz
Da, pogledao sam link to je baš ozbiljno zastrašujuće ozbiljno rekao bih da
usnule zmajeve pod zemlju locira  Big Grin
To je firma sa 80 godina postojanja i nemam šta da im zamerim ja sam kritičar ovih firmi što niču ko pečurke posle kiše a glavni aduti su im testovi na you tube-tu, sa cenama ne proverenih proizvoda od kojih se pada u nesvest.
Lek  za dusu sto te imam  ONDAK KROM UDIRA  DALI ZNATE DA UDIRA DAZAN REZULTAT POP MARTIN
(20-06-2014, 01:09 AM)himovich link Piše:Verij brata Nista nevred ni satelita ni kosmost ni nato za pop martina veruj Brata sok recena da nista ne vredi za pop martina himovic  samo srca vredi  i nisto drugo  verij kluc nista drugo nema poz

Nemoj se ti sekiraš uznemiriće ti se ono tvoje stado srna. A ovim satelitdžijama ima da predložimo da ugrade u mašinu bravu za tvoj ključ. E tek tada će budu kompletni  ;D puno te pozdravljam, živeli Himo!
Sam polako .. kad budem pronašao uređaj .. svi ćete da me pitate .. daj daj .. a ja ću reći ... e eeeee eeeeeee  eeeeeeeeeee evo Smile
(20-06-2014, 01:09 AM)himovich link Piše:Verij brata Nista nevred ni satelita ni kosmost ni nato za pop martina veruj Brata sok recena da nista ne vredi za pop martina himovic  samo srca vredi  i nisto drugo  verij kluc nista drugo nema poz
Himovichu,brate, dok Ti drzis ekspoze i slusas muziku nas kolega naso srnu...mlogo je ubava !
(20-06-2014, 02:34 AM)branko77 link Piše:Himovichu,brate, dok Ti drzis ekspoze i slusas muziku nas kolega naso srnu...mlogo je ubava !
a cekaj sada ce cuveno pitanje a gde??? i jel ima to i to i ajde kazi ako znas Smile he he he Smile u sve mu dirajte u srnu mu ne dirajte Wink
Kolega mi se pohvalio, cestitam, nije mi rekao detalje, niti me ovlastio da ga dalje ofiram...
a moze li SRNA da se nadje preko satelita ;D ;D ;D
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)