Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
http://www.malags.com/home
ovo je prava stvar samo sto bolje da ne pitamo koliko staje i to da obican covek ne moze da je nabavi vec preko neke geo firme.....ali vredi kao nista i bas radi na taj mehanizam gprs-a i provereno je
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Verij brata Nista nevred ni satelita ni kosmost ni nato za pop martina veruj Brata sok recena da nista ne vredi za pop martina himovic samo srca vredi i nisto drugo verij kluc nista drugo nema poz
Teme: 19
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Da, pogledao sam link to je baš ozbiljno zastrašujuće ozbiljno rekao bih da
usnule zmajeve pod zemlju locira

To je firma sa 80 godina postojanja i nemam šta da im zamerim ja sam kritičar ovih firmi što niču ko pečurke posle kiše a glavni aduti su im testovi na you tube-tu, sa cenama ne proverenih proizvoda od kojih se pada u nesvest.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Lek za dusu sto te imam ONDAK KROM UDIRA DALI ZNATE DA UDIRA DAZAN REZULTAT POP MARTIN
Teme: 19
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(20-06-2014, 01:09 AM)himovich link Piše:Verij brata Nista nevred ni satelita ni kosmost ni nato za pop martina veruj Brata sok recena da nista ne vredi za pop martina himovic samo srca vredi i nisto drugo verij kluc nista drugo nema poz
Nemoj se ti sekiraš uznemiriće ti se ono tvoje stado srna. A ovim satelitdžijama ima da predložimo da ugrade u mašinu bravu za tvoj ključ. E tek tada će budu kompletni ;D puno te pozdravljam, živeli Himo!
Teme: 13
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(20-06-2014, 01:09 AM)himovich link Piše:Verij brata Nista nevred ni satelita ni kosmost ni nato za pop martina veruj Brata sok recena da nista ne vredi za pop martina himovic samo srca vredi i nisto drugo verij kluc nista drugo nema poz
Himovichu,brate, dok Ti drzis ekspoze i slusas muziku nas kolega naso srnu...mlogo je ubava !
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(20-06-2014, 02:34 AM)branko77 link Piše:Himovichu,brate, dok Ti drzis ekspoze i slusas muziku nas kolega naso srnu...mlogo je ubava !
a cekaj sada ce cuveno pitanje a gde??? i jel ima to i to i ajde kazi ako znas

he he he

u sve mu dirajte u srnu mu ne dirajte
Teme: 13
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Kolega mi se pohvalio, cestitam, nije mi rekao detalje, niti me ovlastio da ga dalje ofiram...
Teme: 22
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
a moze li SRNA da se nadje preko satelita ;D ;D ;D