Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mesto zvano smrdan selicevica
pomoc
Odgovori
smrdan ti je danasnje selo petrovac okolina pirot
Odgovori
znam mesto smrdan,u pitanju je mesto u planini deo planine opiši malo detaljnije
Odgovori
mesto je dosta mocvarno,i postoji neka prica u mom selu da su navodno na toj lokaciji turci zakopali blago,ali nema nikakvog znaka oko tog mesta.

Odgovori
daco znam gde je smrdan,nije močvarno sada moguće da je nekad bilo raste neka visoka trava na pojedinim delovima brda,ako ti je potrebna pomoć oko mesta javi se da ti objasnim kako do njega stići.Ako nemaš zapis ili neki znak savet ne gubi vreme ima mnogo priča svako zna po neku a uglavnom nema ništa prazne priče
Odgovori
Zdravo Moravac ja mislim da znam gde se nalazi smrdan kladenac ako neshto znash uputime kako i shta treba da se nadje.
Pozdrav
Odgovori
Pozdrav gorki znam mesto zvano smrdan nalazi se u planini dugo se bavim lovom pa smo i tamo lovili nemam ništa za smrdan kao ni za kladanac.Smrdan je mesto širok pojam veće prostranstvo nismo radili na taj teren nismo pustali opremo nemam baš ništa za taj teren nemam ni priču.
Odgovori
moravac lupas bas gluposti,samo da nesto kazes a nista nisi rekoo,zato kazem samo lupate I ubacujete se a nemate pojma o tom mestu,ja bih zamolio svakoga clana da ne ulazi u diskusije ako nije upoznat u pricu,pomozite svakome  ali ne zavlacenje  u neke bezvezne price
Odgovori
Nemam nameru da bilo kog zavlačim,neznam odakle ti takva ideja uopšte,lepo sam objasnio da znam mesto koje se zove smrdan,ako si detaljno pročitao šta sam napisao onda bi trbalo da shvatiš da ne lupam gluposti a još manje da nekog zavlačim pozdrav milano
Odgovori
Da ne ipadne kako zavlačim nekog kao što je mislio milano.Smrdan se nalazi izmedju V.Hana i Predejana ispod Kukavice ukoliko je nekom potrebno kako doći do Smrdan Mogu da objasnim postoje tri puta prilično dobra može se ići putničkim autom.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)