Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mecja rupa...
[Slika: no839d.jpg]  [Slika: 16kyh6v.jpg]    [Slika: qrdibm.jpg]    [Slika: ixqqol.jpg]        [Slika: 21jyo1k.jpg]          [Slika: 2hy8586.jpg]  [Slika: a5l3sp.jpg]              [Slika: rj2knq.jpg]    [Slika: rwulub.jpg]           
Odgovori
Pozz druze ovo sto si ti slikao i postavio jel se nalazi na putu Knjazevac - Pirot  u kanjon ?
Odgovori
Zdravo druze...  nije u kanjon ..ovo se nalazi iznad Niske banje....  u brdo...
Odgovori
koji plan crni
Odgovori
MEČJA DUPKA_ KALNA ::::::::::::::::Odčemerikovu poljanu odosmo u mazna stena tu ima jedna rupa zvana mečja preko puta ima tri bresta i jedan gorun tu ima kamen presečen kamen na njega mapa i noz taj kamen je postavljen............. od tu odosmo  na trifunovo pojatište  a( drugi put).od mečju dupku krenusmo za pusto crkvište u srkvište staro drvo...........kod  mazne stene ima kamen sa rupom gde se postavljao barjak  od tu odosmo  čemerikovu poljanu tu ima dva kamena kao dva vola na jedan  kamen iskovana sablja........... tu ublizinu je i popratljiva poljana dva kamena na jedan zvono na drugi krst........ovo je jedan od mečjih dupki ima ih još......
Odgovori
kamen barjaktar znam gde je pa ako neko ima opis neka se javi
Odgovori
Okolina Svrljiga....
Odgovori
Ne ovaj kamen je na brdu ispod divne gorice . sigorno je u njemu u toj rupi stajao barjak posto ima i pisanih istorijskih cinjenica o tome
Odgovori
Svaka je prica za sebe.I svaka trazi  dokument za sebe za taj kraj.
Odgovori
Za ovaj koji ja znam jos uvek nisam cuo za neku pisaniju i niko nije pitao za njega.
Veoma mi je blizu pa ako nekom treba mogu da ga slikam ili ako neko oce da ode na lokaciju neka se javi
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)