car dusan silni
Unregistered
pa kako BOG da nas pogleda kad u vidu abortusa ubijem seto hiljada dece godisnje ali pokajacemo se mi posle velikih zrtava rekao je starac GAVRILO poginuce 2 miliona srba i tek tad cemo se boga setiti ili SVETI VLADIKA NIKOLAJ u nebeskoj liturgiji i BOG muke poslo i srbi se BOGA ne setise al se na kraju setise i BOG im oprostio lepo pise ako si sin BOZIJI patices a ako si kopile neces zato mi srbi patimo da bi se pokajali to je kao penicilin prvo nas boli al nam od toga bolest prodje
Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Da. Mi smo jedan od rjetkih naroda,koji nista nije naucio iz svoje istorije. Starac Gavrilo je veliki duhovnik bio, Pogledaj samo danas,kako,sta i ko vodi ovaj nas napaceni narod sa obadvije strane Drine. Zalosno. A jos zalosnije je nesto sto se nevalja ni napisati,,,razumijes ti mene sigurno
car dusan silni
Unregistered
размумем па погледај ко је сад највећи непријатељ србије .НЕПРИЈАТЕЉ СЕ СМЕЈУЋИ СЕ НАД ТОБОМ ПОДМУКЛО ТИ ПРЕДЛАЖЕ ДРУЖБУ ту реченицу сам чуо у једној песми и јак је поучна
Srbinarodnajstariji
Unregistered
ovo za komuniste je tacno videli ste na you tubu da je komunizam nastao od marksizma
Srbinarodnajstariji
Unregistered
a karl marks je reko da su srbi i skoti nacije koje zaostaju po 2 generacije i da je bolje da je lakse
car dusan silni
Unregistered
немојте их осуђивати јер ми кад некога осуђујемо ми постајемо исти као он део зла прелази на нас ако сте православци и хришћани боље је помолити се БОГУ за тог неког него га осуђивати јер и ХРИСТ СЕ на крсу молио за непријатеље ОПРОСТИ ИМ ОЧЕ ЈЕР НЕ ЗНАЈУ ШТА РАДЕ па тако требамо и ми да следимо ТАЈ НАЈСВЕТЛИЈИ ПРИМЕР