Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CAR SAMOIL
himovich moze da se dogovoreme dr....da te odnesam na mesto kade sto e vodenicata pa da videme dali ke najdeme resenie za toa
Odgovori
toa e najdeno i opljackano odamna od vasilij 2 (vo ohr bil trezorot vo tvrdinata - 10 g posle belasica bitkata za zal ) ne se pikaj za djabe da te potrupa nesto -pisuva po crkvenite hroniki citav pred 2 nedeli negde ...
Odgovori
crvena pećina juzno od saragove.NA stenu ima slavuj pile..............................
Odgovori
Moze biti crvena stena zidov dol ili mesto zvano jevrejka ili slicno,a u blizini pticja peshtera ,ovo je nabrzinu ne secam se tacno,trebam pregledati dokumente. Pozz
Odgovori
melisa car samoil prestojuval vo prespa na prespaskiot ostrov golem grad tamu mu e bogacvoto vo podvodni pesteri a vasilej2 na petrinska planina i ima kale tamu i toa e vo prespa poz
Odgovori
Mislam deka se raboti za Belasica i ne se 80 skali.. ima tunel.. da ama 80 skali.. ne bi rekol
Odgovori
Tesko  e za samoil      samo prikaski a kra nema kluc pop martin himovic poz svima
Odgovori
molim  vas  jedan da mi odgovori ako zna da mi odgogvori SOVRA I 12 tajnira i samo jedan stol ima  ako neko mi odgovor sta ima dajle neka pise  poz svima
Odgovori
Neznam dali se prikazni... Ama dvajca slucajno vlegle... Samo sto posle nemozele pak da go najdat Sad
Odgovori
Neznam dali se prikazni... Ama dvajca slucajno vlegle... Samo sto posle nemozele pak da go najdat                                                                    vlegle  dvajca slucajno  i  sea  neznaat  kade  e ?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)