02-11-2013, 04:09 AM
(31-10-2013, 02:03 PM)jozzy link Piše: Izvinite, ali mi zvučite kao nekakvi vitezovi sveznanja...
Kakve koristi od foruma gde svako sve zna, a nove ko ga šiša?
Kao prvo, nisam član nikakvog udruženja. Pitam kao običan građanin.
Znači odgovor je DA NEMA ODGOVORA (?)
I Vi svi mirno spavate. Svaka čast. Drago mi je za Vas
Ili je ovo je ipak samo Balkan - to bi trebao da je odgovor? ;D
Malo sam priglup, možda treba da mi se nacrta, kad već nemože da se napiše :-\
......................................
Pozdrav Jozzy,
Ma daleko bilo da si ti glup, videlo se to po veoma veštim i naivnim prvim postom na ovoj temi, mada nisi ni naivan. Sad nekako stigoh da ispročitam sve ovo. Očigledno da tebi i nije bilo do nekog pisanja osim što si( to kažeš u dva navrata u dva posta a da to niko ne vide) da ti "trebaju postovi zbog opomene". Pošto ti trebaju postovi , ajde da pustiš malo buva po ovom forumu, pa da naloviš kvotu ?

Vrlo simpatično, moram da priznam Jezzy i veoma uspešno. Grota se ubi čovek, ničim izazvan, da te usmeri odgovorima na tvoje prvobitno pitanje, a sve se završi na tvom dilovanju sa nekim tvojim nalazima sa nekim od direktora muzeja :o ;D ;D Opet si verovatno iz "potpunog neznanja", pao plavcima u ruke!?
Hohohohoohhohoho..... ma ti si stvarno legenda!
Verujem da, ako su te ćorkirali ili si pod nekom istragom, ne da ti nas pitaš,ovde , nego možeš da nam držiš javno predavanje o funkcionisanju našeg zakona ,na tvom slučaju !
Baš si me lepo nasmejao, skidam kapu dole za sve ovako "naivne" tragače i "neznalice" koje dođu na neki od foruma pa pitaju, pitaju, pitaju....... svaka čast momak , cilj je postignut, operacija uspela- pacijent umro (mislim kvotu su zaradio, nećeš biti obrisan sa foruma
)! Svako dobro sa tvojim direktorom, mada je pitanje koliko ti je posle svega više i verovati ? !