Teme: 0
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Druze svestan sam ja da od MilanaAT-a nemam sta da naucim,ja jesam potpuni laik za ove stvari(imam oko 3 sata na terenu).Samo posto pratim sve nase forume vezane za ovu tematiku i na svim forumima ima iste komentare(MilanAT) rekoh neka pojasni sta to oseca u stomaku :o. Inace ne volim da pisem tek da bih nesto napisao sto se vidi i po broju mojih postova. Ali volim da procitam ponesto i pametno a ne tripove : izadjem ti ja na teren kad ono kelti,rim... a kad sam se probudio...

nadam se da se razumemo
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Milane nemam nameru da ulazim u raspravu sa bilo kime na forumu. Ali kao sto rekoh : svako ima svoje misljenje i tvrdnje. Ja sam samo pitao da pojasnis na osnovu cega nije(ne tvrdim da nisi u pravu) , jel to oblik sare ili sta vec a ne samo NIJE. Zbog takvih odgovora mi koji ne poznajemo materiju nista i ne mozemo da naucimo. Ako vec znas korektan odgovor bi trebao da glasi nije zbog toga i toga , razlikuje se po tome i tome , pripada tom veku... a ne samo: nije! Zato sam i napisao da izgleda da nema sta ni da se nauci.
car dusan silni
Unregistered
Па од таквих људи нећеш добити поучан одговор савет се треба давати са љубављу а не са исмејавањем или лицемерјем
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Izgleda da je tako , doduse sada nemoze ni da odgovori.
Teme: 130
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Dušane Silni pogledaj na ovom sajtu u 11 redu, ima dve narukvice, liče mi na tvoju :
http://www.flickr.com/groups/492405@N20/
car dusan silni
Unregistered
isti oblik ali na ovima ne vidim gravuru moja je cela izgravitana bili hvala ti na linku.