Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prepoznavanje kamenja
da tako sam i mislio cuo a nisam bio da su tamo nalazili detektorima
Odgovori
(09-10-2013, 05:57 PM)GROTAGOLD link Piše: Naprosto nemogu da razumem zasto postavljate fotografije koje su tako loseg kvaliteta da se samo obrisima moze naslutiti o cemu se radi. Ako nemate dobro pregledne i ciste fotke nemojte postavljati sve i svasta.

Mislim da je ovo upuceno meni.
Nema potrebe za nervozom. U poruci sam se izvinio sto su fotografije mutne, slikane su mobilnim jer mi je to jedino bilo pri ruci. Napisao sam i da cu ponovo slikati ali boljim aparatom ako se snadjem
jbg nemam profi fotoaparat, ne zanima me fotografisanje.
Odgovori
Ovo sam naso u travi, kod skole u Ravnom Selu kod Vrbasa ,gradilo se nesto pa je verovatno sa sljunkom transportovan Smile bio mi zanimljiv komad pa sam ga pokupio. Sad da nadjem odakle je sljunak dosao Smile
Odgovori
(09-10-2013, 06:49 PM)masni link Piše: imamo lose fotoaparate Smile
[Slika: vq1gzt.jpg] mozda je ova bolja , ne moze se zagrebati noktom a ni kineskim nozem ne ostavla dublje tragove. kvarc ili dolomit?

Mlecni kvarc
Odgovori
(09-10-2013, 11:30 PM)Oktagon link Piše: [quote author=GROTAGOLD link=topic=2827.msg23570#msg23570 date=1381334274]
Naprosto nemogu da razumem zasto postavljate fotografije koje su tako loseg kvaliteta da se samo obrisima moze naslutiti o cemu se radi. Ako nemate dobro pregledne i ciste fotke nemojte postavljati sve i svasta.

Mislim da je ovo upuceno meni.
Nema potrebe za nervozom. U poruci sam se izvinio sto su fotografije mutne, slikane su mobilnim jer mi je to jedino bilo pri ruci. Napisao sam i da cu ponovo slikati ali boljim aparatom ako se snadjem
jbg nemam profi fotoaparat, ne zanima me fotografisanje.
[/quote]
PORUKA JE OPSTEG KARAKTERA I NIJE UPUCENA NIKOM LICNO  Wink Big Grin
Odgovori
jos jedan kvarc , jeste da nista ne vredi ali svaki put kad ga nadjem obradujem se Smile [Slika: 15e8led.jpg]
Odgovori
Kakve veze ima kamen sa blagom nije mi jasno ....
:-\
Odgovori
Pa covek lepo kaze da skuplja minerale itd otud mu ti silni kamencici
Odgovori
Blago njemu bar mu ne treba nikava oprema ni detektor
Odgovori
Skupljam sve sto mi je zanimljivo, a kazu gde ima kvarca ma i zlata.... a tema je prepoznavanje kameja Smile, kakvi crni detektori , odakle mi 500 evra
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)