03-10-2013, 10:49 PM
MILANE neznam ko si a mozda smo familija dosta je da ti kazem da je to mosu JOVAN Dragoj njegov sin TRUCE/pera a ja ne krijem svoje ime zapravo svi me znaju kao DRAGISA a 68 znaci da sam 68.god. rodjen dakle nista nisam slagao,ako se budemo nekad sreli pricacu ti i za ILIJU PANDARA sad valjda je dosta i valjda ti je sve jasno.da se razumemo ne ljutim se zbo ovoga sto si napisao jer mi smo velika familija i ja ih sve ne poznajem ali da me vidis verovatno bi ti bile neke stvari mnogo jasnije u vezi ovog posla.ovu temu sam zapoceo zbog malog prerasta,ostrovica i gaura ursuluj na ..... o ovome sam ocekivao da neko pita.gore su znaci i jos uvek ne taknuti mislio sam da neko ima bilo sta ozbiljno o ovome,ali je prica otisla u drugom pravcu,ja sam na konjskoj glavi poraso znam dobro za mesto koje sam vam opisao ima ulaz napisao sam i bio jedan deo ali voda ponire ispod stene a ja da izvinete nemam muda da zaronim i prodjem sa druge strane, zato sam i napisao da se jos nisam odlucio i nasao vremena.a za tebe jedno pitanje poznajes li pokojnog LALU.