07-04-2014, 03:14 PM
Александар Велики Македонски
|
06-06-2014, 10:38 PM
Aca je bio CAR
![]()
14-08-2014, 09:45 AM
Da je bio grk pisalo bi da je kralj grka a ne kralj Makedonski, i Aleksandar i njegov otac Philip ll su bili kraljevi Makedonije i makedonaca.
16-08-2014, 06:24 PM
ptolomej za aleksandar da znas niko nije rocjen da kase kako treba a i joj pa za philip verujte himovica nije niko rocjen da kase kako i kop je i sta je samo cu malo da tvrdim trebavam mnogo za nega i samo se prica tamo vam i nikako nema kraj ja sam napisao tu u forum pret nekolio godina nesto ali netreba da spavate ja dosta sam nesto tvrdio da je tako kako ja kasem a ne neko tako vako onako i nikako pop martin himovic i kluc veliki poz svima
16-12-2015, 12:42 AM
po svim cinjenicama bio je Makedonac...
i danas se u Grckoj nalazi Egejska Makedonija
16-12-2015, 01:02 PM
(16-12-2015, 12:42 AM)Sanco Pansa link Piše: po svim cinjenicama bio je Makedonac... Postovani kolega. Vidim da imas volju za novim saznanjima i da jos ucis pa nile lose da se dodatno edukujes. Svako dobro ti zelim u daljem radu i preporucujem da ovde na forumu pre svega izlisatas cega sve ima napisano a onda daj svoje "nepobitne cinjenice". Evo linka za jedno citanje ... tek kao jedan primer :-) http://www.skrivenoblago.com/index.php/t...l#msg41054
16-12-2015, 09:43 PM
hvala druze,citao sam to vec ranije...ok,mozda je bio nas-Srbin,mada po meni sto sam do sada sve izlistao,cuo i sl Aleksandar je bio Makedonac,ipak svi pisu istoriju kako njima odgovara....svi svojataju junake na kraju krajeva,to nikad ne mozemo znati za sigurno
17-12-2015, 09:18 AM
Aleksandar Karanovic Car Srbski.
![]()
12-01-2016, 11:57 PM
Postovani Vudi hteo bih da vam se pridruzim u vasem odgovoru i da dodam da ste apsolutno u pravu da je Aleksandar SRBIN i da je to dokazao gospodin Deretic a o izgubljenoj i zabranjenoj Srbskoj istoriji pisao je jos i jedan od NAJVECIH SRPSKIH ISTORICARA MILOS S, MILJKOVIC KOJI JE U SVOJE VREME DRUGA POLOVINA 19 VEKA BIO ODBACEN I ZABORAVLJEN,umro je 1897 god,i zna se da je ostavio 14 sanduka neobavljenih rukopisa o Srbima i srbskom narodu i predpostavlja se da se njegova dela nalaze u nekim mracnim i prasnjavim foajeima Narodne biblioteke,Caja
13-01-2016, 01:26 AM
(12-01-2016, 11:57 PM)caja link Piše: ... i jedan od NAJVECIH SRPSKIH ISTORICARA MILOS S, MILJKOVIC KOJI JE U SVOJE VREME DRUGA POLOVINA 19 VEKA BIO ODBACEN I ZABORAVLJEN,umro je 1897 god, ..... Zamolio bih te Cajo da kada pišeš bar navodi tačna imena i prezimena Istorijiskih ličnosti. Zato što je ovaj forum otvoren za javnost i na njega dolaze ljudi koji bi žele nešto da nauče pa im pogrešnim podatcima daješ lošu osnovu. Takođe među posetiocima foruma ima učenih i načitanih ljudi koji mogu i da se nasmeju kad vide kako čak npr. jedno prezime ne može tačno da se napiše. Eeee moj Cajo hvališ se našim Milošem a ne znaš mu ni prezime!!! A kamoli da znaš gde su mu izgubljene knjige. ;D MILOŠ S. MILOJEVIĆ se nikada nije prezivao tako kako nam ti pišeš. |
|
|
Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)