Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NOVO ZANIMANJE U SRBIJI: Čuvanje arheoloških nalazišta od lopova
(15-08-2013, 01:54 PM)dr.jare link Piše: ps. davanjem linka drugog konkurentskog foruma prebacujes clanstvo...

Mi smo te "bolesti" preležali odavno, ako ste primetili mi smo jednini forum koji prikazujemo našu mesečnu statistiku (broj članova, tema, poseta i poruka), za razliku od drugih mi nekrijemo te podatke, takve podatke nećete videti ni na jednom od "konkurentskih foruma". Zašto? Pa verovatno zato što bi ukupan zbir poseta ostalih foruma bio manji od našeg a to bi bilo poražavajuće za njihove "gazde"...

Takođe redovno brišemo neaktivne korisnike, i nije nam bitno što se broj naših članova smanjuje (sada za 600 članova) nama je bitno da forum bude kvalitetniji a ne da sakupljamo bezbroj članova (kao neki). Da nismo brisali neaktivne članove do sada bi imali 6124 člana na ovom forumu.

Što se tiče pomenutog foruma, on nam nikada nije bio konkurencija i nikada neće, ni po sadržaju niti po svojem kapacitetu. Jedino smatramo da nam forum Arheo amatera može biti u nekoj perspektivi konkurencija.

Mi našim korisnicim nebranimo da se registruju i budu članovi na bilo kom forumu.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: NOVO ZANIMANJE U SRBIJI: Čuvanje arheoloških nalazišta od lopova - od admin - 15-08-2013, 04:15 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)