Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Оглас за добровољце
Evo da se i ja malo uključim u ovu diskusiju:
Citat:Чекам да ме "газде" избаце, евентуално пре тога направе списак свих оних који су се јавили, прогласе ме државним непријатељем и ко зна шта још.

Što se toga tiče, postavlja se pitanje zašto bi te "gazde" izbacile?!

Ako ste mislili na ovaj forum, niko nije izbačen zbog korektnog pisanja, izbacivani su samo ako se vređeli članove ili uredništvo foruma. Međutim mi smo svesni da je veliki broj pomenutih foruma "popucao" i da nam svakim danom dolazi sve veći broj članova sa drugih foruma, pa čak i oni koji su inače bili izbačeni sa našeg pa su bili udarne pesnice drugih foruma, te da odmah počinju da mudruju po ovom forumu a pritom zaboravljaju da su po njemu pljuvali ranije iznoseći razne gluposti na svim mestima gde im se ukazivala prilika. Za takve članove nema mesta na ovom forumu, niti će ih biti, zato što su to ljudi koji imaju đon umesto obraza i zato što su pokazali svoje pravo lice na prethodnim forumima.

Citat:Забога, десиће се нешто надомак њих а над чим они не могу да имају тоталну контролу! Стварно недопустиво.

Gospodine ja znam da se to radi na drugim forumima (dobio sam podatke od prevarenih članova) , prelistavaju se privatne poruke i chat, uzimaju brojevi telefona, e-mail adrese, ZAPRAVO JA PRETPOSTAVLJAM DA STE VI JEDAN OD NJIH, KOJI JE TO RADIO, sada verovatno posedujete podatke svih Vaših članova i možete ih zloupotrebiti po Vašoj volji a možda već i jeste.

Dešavalo se bezbroj puta da dođu na forumu nekakvi "novi" članovi i odmah krenu sa vređanjem administratora, uredništva i samog foruma.
Šta Vi mislite da li je to slučajnost?! Ne to je smišljena hajka protiv ovog foruma koja se vodi već duži vremenski period, od strane drugih foruma kao i od raznih pojedinaca. Mi samo radimo naš posao, razvijamo naš forum po planu i neobraćamo pažnju na duge, članovi to prepoznaju i naša zajednica svakim danom postaje sve veća!

LAŽI,IZMIŠLJOTINE ILI UVREDE KOJE SU UPUĆENE ČLANOVIMA, UREDNIŠTVU ILI VLASNICIMA NEĆE BITI TOLERISANE
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Оглас за добровољце - od oscar - 10-08-2013, 12:03 AM
Odg: Оглас за добровољце - od grotagold - 10-08-2013, 01:21 AM
Odg: Оглас за добровољце - od oscar - 10-08-2013, 03:37 AM
Odg: Оглас за добровољце - od oscar - 10-08-2013, 09:31 AM
Odg: Оглас за добровољце - od admin - 10-08-2013, 12:36 PM
Odg: Оглас за добровољце - od oscar - 10-08-2013, 02:08 PM
Odg: Оглас за добровољце - od grotagold - 10-08-2013, 06:19 PM
Odg: Оглас за добровољце - od grotagold - 10-08-2013, 06:23 PM
Odg: Оглас за добровољце - od oscar - 11-08-2013, 12:37 AM