Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O vecno gorucim lampama drevnih predaka
Pa rekao Sam o 'lampi'.... Dosta je...
Odgovori
..."ima svetlo-plavu boju,mlecnu"...da li mi se cini ili ima nekih slicnosti sa opisom za Rimski muzej,o kome je pricano u nekom drugom postu..posto se i tamo u opsiu,spominju slicni efekti svetlosti...ili je to cista slucajnost? Sta Vi mislite,Dr.?  Smile
Odgovori
U muzeju boja zavisi od "odaje", ali je "slicna"... narocito "odaja" gde je "veliki prozor"...
Marso
Odgovori
Postovani forumasi,

naravno da lampe postoje kod nas u Srbiji i zato sam zapoceo ovu temu.Ima ih i u Srbenici i u Ukletom gradu,na par mesta u Istocnoj Srbiji...itd.

Nemojte se plasiti lampi,one su bezopasne i vredne same po sebi.Ja sam zainteresovan da odkupim neku a ko neko od tragaca nadje i sacuva je.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Postovani forumasi,

vidim da nema vise reakcija posle mog inicijalnog posta koji je temu produbio sa svim referencama.Ovde su razni pricali da su ih videli i da mogu doci do njih ali ih to nezanima.Mene zanima i ja ponudim da kupim takve lampe i onda stane tema.

Danas sam razmisljao da postavim jos informacija o tome tipa kako se prave te lampe,kako se cuvaju,sta im smeta a sta ne,ali odustajem jel nema povratne informacije vec se krece u prepucavanja.Kad Vam se upali lampica verujem da ce te se javiti.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Poštovanje kolega Vudi Alen,
odlukom da ne pišete o lampama uskratili bi za novo saznanje one koji imaju interesovanja da nadgrađuju sebe i duhovno i intelektualno.
A ohrabrili one koji su podsmešljivi iz vlastitog nemara prema sticanju novih znanja.
Odgovori
Postovani g.Timpolok,

slazem se sa Vama,ali prosle su godine a forumasi nisu razumeli neke stvari.Nevidim nijedan pozitivni pomak da bih sada ja iznosio jos neke informacije i smernice.Ako bude bilo zelje za saradnjom i hrabrosti da se nesto uradi mozda i promenim svoj stav.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Postovani Vudi molim vas nastavite sa pricom o VECNO GORUCIM LAMPAMA uzivam da citam vase postove iz kojih mnogo saznajem i  ucim,procitao sam na stotine vasih postova i uvek me opcinjava vase znanje,zato vas molim da pisete o tim lampama jer je to jedinstveno znanje,mene licno fascinira tako nesto a molim vas da postavite i neku sliku takve lampe,zadovoljstvo mi je da mogu da pozdravim vas blistavi um i da se zahvalim na velikom znanju koje nesebicno delite s nama.HVALA VAM VUDI.
s postovanjem Caja iz Banata
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)