Ako ima nekoj sto znae nesto moze da se sorabotue posto imam i ja nesto.pozz
Teme: 35
U okolinu znaeli nekoj nesto
PR: STO sto ti trazis trebaliti znaci ili dokumentacija
Ja znam samo neznam ti sto baras
Gold treba mi nekoja dokumentacija potacno za del novoseljane kude se spojue ss zubovce znaci znam ga mesto tacno kude e kude e imalo tursko rimski naselbe i kude ima naogalista ali moze da se sorabotue posto e u prasanje golema kolicina pa ako znaes nesto okolo dokumentaciju ili znaci ajde da ga resavamo mesto da se dogovaramo.pozz
Teme: 28
star rimski manastir se bara vo blizina da ima cesma so 2 zmii
Zborime za isti toj del znaci kaj sto se spojuva novoseljane so zubovce neli orel i na cesmata da ima znaci dve zmii????
Teme: 28
(06-03-2013, 06:20 PM)golder link Piše:Zborime za isti toj del znaci kaj sto se spojuva novoseljane so zubovce neli orel i na cesmata da ima znaci dve zmii????
ne znam drugar kade se naojga jas samo baram takvo mesto i treba da ima ploca so natpis ....... vo blizinaako znaes kade e mestoto mozeme da sorabotuvame ako imas slika uste podobro ...pozz
se dogovarame ovie denovi i ideme na mestoto direktno samo mi treba uste nekoe vreme da soberam uste podatoci a znam kade e mestoto.pozzzz
Teme: 35
Zdravo Golder
Dali ja znaes tamu negde vo toj potez SARENA CESMA
ajde da proveram gold pa ke ti pisam ali mislam deka znam za koe mesto zboris sepak ke proveram pa ke ti pisam.pozzz
kostadinovicmiodrag1
Unregistered
Zar niko nema nista za novo selo?ja sam iz tog kraja pa mogu da trazim znake i mesta ali sam malo upucen sa tim pa mi treba neka vasa pomoc.