Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Treasure hunter
fixxx neces da mi verujes ali po dubinu je slican kao moj garrett gti 2500.....ja sam mislio da je sala u pocetku ali ravnomerno nalazimo.....sem kada sam u allmetal modus onda ne moze da mi pridje.....otvarali smo ga da vidimo sta i kako elektronika je ocajna bar tako jedan drug reko koji se razume u to lose zalemljeno i i jeftino izgleda....onda ga taj lik malo sredio i u notch mod da ne verujes onda radi solidno.......ali je problem samo taj sto bi mozda mogo vise ako ima vecu sondu........ja i dalje se cudim kada on sa takvog kineza naleti na nesto sto i moj aparat moze  :o ....sta je u pitanje to vec ne znam ali imam ovo sto sam naso na net: http://metal-detector-review.toptenreviews.com/
znaci ispada da on sto ima taj treasure hunter je medju dublje variante jeftinih model bar tako sam shvatio zato opet jos jedno pitanje jel moze nesto oko elektronike da se budzi ako sa sondom nece???? ne razumem se u elektroniku  Smile poz za tebe fixxx  Wink
Odgovori
(28-01-2013, 08:21 PM)Timakumminus link Piše:fixxx neces da mi verujes ali po dubinu je slican kao moj garrett gti 2500.....ja sam mislio da je sala u pocetku ali ravnomerno nalazimo.....sem kada sam u allmetal modus onda ne moze da mi pridje.....otvarali smo ga da vidimo sta i kako elektronika je ocajna bar tako jedan drug reko koji se razume u to lose zalemljeno i i jeftino izgleda....onda ga taj lik malo sredio i u notch mod da ne verujes onda radi solidno.......ali je problem samo taj sto bi mozda mogo vise ako ima vecu sondu........ja i dalje se cudim kada on sa takvog kineza naleti na nesto sto i moj aparat moze  :o ....sta je u pitanje to vec ne znam ali imam ovo sto sam naso na net: http://metal-detector-review.toptenreviews.com/
znaci ispada da on sto ima taj treasure hunter je medju dublje variante jeftinih model bar tako sam shvatio zato opet jos jedno pitanje jel moze nesto oko elektronike da se budzi ako sa sondom nece???? ne razumem se u elektroniku  Smile poz za tebe fixxx  Wink
Imao sam jednog kineza na servisu pre oko godinu dana koji je imao problem sa stabilnoscu,dubinama nisam bio zadovoljan niti se sta moglo povodom toga uraditi bez vecih rashoda.Stabinost sam resio dodavanjam trimera za geb a diskriminaciju sam sveo na 3 tona (a imao je 10-ak i svirao je ko sintisajzer Smile)Opet ponavljam de se oko takvih detektora ne isplati bilo kakvo budzenje jer postoji dosta fabrickih i rucnih radova pristupacnih cena koji imaju mnogo bolje osobine.
Pozdrav.............fixxx Smile

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
kako radi gde je jaka mineralizacija
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: